first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Minangka ing Windows kanggo nyinkronake sembarang folder karo Dropbox, nggunakake link simbolis
One comment Akeh kedhaftar seneng Dropbox maya panyimpenan kanggo sistem liyane.

Ckayp dipérang dadi 2 windows:carane gabungke
Skype Setelan lan proses instalasi - iku pangolahan sing menowo kanggo saben panganggo saka Skype donya populer.

Re-Pendhaftaran cathetan DNS ing domain controller | Encyclopedia of Windows
Kanggo maneh ndhaftar cathetan DNS ing domain controller, apa salah siji saka ing ngisor iki: · mbukak layanan netlogon, kang maneh ndhaftar kabeh cathetan SRV ing file NETLOGON.

BSOD nalika ndeleng DVD | Encyclopedia of Windows
Liyane lan liyane model hardware kanggo ndeleng DVD drive mlaku Windows.

World Optimization nawakke
Carane ngoptimalake World of nawakke ing laptop banget


Apa kang ngerti sandhi saka Wi-Fi ing Windows 8.1
Sadurungé aku wrote instruksi cara kanggo nemokake sandi saka Wi-Fi ing, disimpen ing Windows 8 utawa Windows 7, lan saiki ngeweruhi sing cara sing wis kerjo ing "delapan" ing Windows 8.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe