first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


0x0000004C:FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR
0x0000004C:FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR 0x0000004C:FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR Sing nimbulaké paling umum: 1 x218 -.

70% saka pembuangan Firefox ora nggunakake percepatan hardware
banget anane percepatan support hardware ing Firefox ora ateges padha bakal bisa kanggo seneng kabeh.

laptop ora weruh dalan jaringan Wi-Fi. Apa ngirim aku?
Kita wis dianggep kaputusan saka akeh masalah sing bisa dumadi nalika nyambungake laptop kanggo jaringan Wi-Fi, utawa sak nggunakake.


Chelyabinsk meteorit mbledhos sangang kaping
teknologi News Saiki kabeh Dhiskusi meteorit sora lan biasa sing mbledhos ing Chelyabinsk.

Microsoft bakal ngangkat Smartphone anyar ing Windows Phone
Ing agêng-November, Microsoft announced Lumia 535, smartphone pisanan dirilis ing account Microsoft, lan ora Nokia.

Cara kanggo mulihake Windows 10 kanggo asline nalika dijogo file pribadi tanpa
18 comments C release saka Windows 8 sistem operasi saka Microsoft angsal kalih opsi anyar kanggo Recovery ing cilik saka masalah:siji (Refresh) ngijini sampeyan kanggo mulihake sistem kanggo asline, tanpa nggowo pengaruh pribadi file, nalika kapindho (Reset) ngelawan saka pisanan lan instal maneh sistem saka ngeruk, nalika njabut kabeh data pangguna.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe