first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Mandheg video online:youtube, vk, konco sakelas. Apa apa?
Jaringan lan Internet Greetings kanggo kabeh nonton.

Kingston HyperX Cloud II
Migunani Saka game headset profesional HyperX Cloud II dening perusahaan US Kingston kang, melu ing Manufaktur aksesoris komputer, saben pangguna ing salawas-lawase bakal ngganti tampilan saka swara kualitas.


ATI Radeon resmi ndhukung output Gêsang 3D
Ing statement kanggo bakal dirilis Catalyst 10.

Lumia 1030 smartphone bakal nampa kamera 50-megapiksel
Ing Kawa saka sumber Cina diselehake ing salah siji saka forum lokal pisanan pictures urip saka WP-smartphone anyar Microsoft RM-1052, kang bakal dadi penggantine presented ing 2013 Lumia smartphone 1020.

New Trojan disguised minangka Angry Birds Rio Mbukak kunci
Diwiwiti Juni 2011 iki ditandhani emergence saka nomer akeh program angkoro anyar kanggo sistem operasi Android seluler.

Aku kudu ngaktifake Windows 10
Microsoft Windows 10 perusahaan distributes mboten umum salah siji kanggo awake dhewe utawa kanggo kedhaftar cara - iSO-file, kang bisa diset tanpa mundhut lisensi.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe