first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Recovery data lunak paling
Waras data saka hard drive, flash drive lan kertu memori - larang lan, sayangé, kadhangkala nuntut layanan.

Cara kanggo mulihake sistem kanggo laptop Acer
Modern sing dilengkapi karo dibangun ing sistem mulihake fitur sing ngijini rollback kanggo konfigurasi asli, utawa lagi ngomong" pabrik "kondisi.

Aku pengin kabel saka dalan kanggo nyambungake PC
kanggo nyambung PC, kang rastsvetovka kabel kudu saka dalan dening laptop karya vayfay, aku pengin menyang kabel saka dalan?

The iOS 5.1 kode beta ketemu referensi kanggo iPhone 5 lan iPad 3
Ing tartamtu, script kasebut iPad 2,4, iPad 3,1, iPad 3,2 lan iPad 3,3, uga iPhone 5,1.

Katrangan bab tablet Google Nexus
tablet Senadyan kasunyatan sing resmi tablet Google Nexus durung announced, detail njedhul munggah liyane lan liyane.


Macet laptop HP Pavilion g sawetara dina kuwat macet sak urutane critane game
laptop bisa wiwit alon sadurunge miwiti shipping Windu (lan kapal banget Windu kanggo dangu) iku Win 7 ora letsenzii, lan saiki sawetara dina kuwat macet sak game, gangguan ing sadawane layar banjur ora nanggapi utawa mung bisa miwiti kanggo urip maneh nulis kang salah rampung karya.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe