first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Contact | Tips ing nyetel Wi-Fi router
Yen sampeyan duwe saran utawa komentar ing situs karya technikawater.

BioWare:Mass efek 2 bakal teka kanggo PlayStation 3
gosip sing Mass efek 2 lagi dikembangaké kalebu console saka Sony teka sawise pembuangan game dipikir ing file saka engine lan ketemu ing wong sawetara referensi bab PS3.

Sambungake TV liwat dalan a
Sampeyan diterangake carane nyambungake TV sing nduweni kemampuan kanggo nyambung Internet liwat dalan a!

Opera Pasinaon:apa Internet kedhaftar sing wedi Rusia
28 Januari, 2011 Sing nonton sing nonton?

Pateni Update otomatis ing Windows 10
29 comments Windows Update minangka komponen ingkang wigati lan bagéan saka sistem operasi Windows.

Where to download SP1 kanggo Windows 7 | Encyclopedia of Windows
The [7] Yen wis ora dianyari liwat Update Windows, utawa sampeyan mung tenan pengin download SP1 (Service Pack) kanggo Windows 7 kanthi manual, sampeyan bisa nglakoni ing pranala kapacak ing ngisor iki.

Windows 10 ora ndhukung sinkronisasi saka menu « Mulai » lan aplikasi
Pranyata metu, Windows 10 kurang sawetara opsi sinkronisasi sing ing Windows 8/8.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe