first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  



Dirilis sensor lunak GPS lan pisanan ing donya kanggo Windows 7
Program dikembangaké pirso menyang sistem operasi sensor khusus disebut Geosense kanggo Windows lan Windows 7 platform nggunakake Sensor, sing ngijini program kanggo ngenali lokasi fisik saiki katelu saka komputer, malah yen ana hardware GPS fisik.

Packard Bell EasyNote TM. Carane kanggo nambah RAM
Aku duwe Packard laptop lonceng EasyNote TM - 2GB DDR3 c win7 64-dicokot, HDD 250GB, kertu 512 MB grafis, carane nggedhekake memori ?

Apa browser kanggo Windows 7 luwih lan ngapa?
Pilih Internet Browser punika prasaja:mung ngundhuh samubarang sing paling populer lan, cepet utawa mengko, sampeyan lagi bound kanggo njaluk digunakake kanggo iku.

teknologi Nvidia 3D Vision bakal bantuan ing osvescheenii E3 2011
Kanthi bantuan saka teknologi Nvidia 3D Vision, a review video saka gambar bakal pisanan kanggo ndeleng ing 3D Gêsang.


Error nganyari WSUS - WebException:request gagal karo pesen bab kesalahan Obyek dipindhah Obyek dipindhah kanggo kene 2016-02-02 20:31:26

Yen katon i
Yen katon ing log kesalahan WSUS: WebException:request gagal karo pesen kesalahan: - Obyek dipindhah Obyek dipindhah kanggo kene .





1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe