first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Iku kanggo nimbang nalika obah kanggo Windows Vista
Senadyan telat lan kahanan sing durung mesthi lingkungan tanggal ngasilaken relatif saka sistem operasi anyar, ana siji kasunyatan sing wis dikenal andal - Windows Vista teka.

DirectX 10 ora bakal kasedhiya kanggo Windows XP
Kanggo tanggal, sawise 7 sasi sawise Bukak komersial Vista, Microsoft ora mikir bab bali kanggo teknologi Windows XP.

Uninstalling Internet Explorer
Internet Explorer Yen sampeyan duwe kepinginan kanggo mbusak Internet Explorer, sampeyan bisa nindakake iki ing sawetara cara.

The Android bakal majeng dibangun ing software antivirus
Ing sistem operasi seluler mangsa Android bakal terpadu Antivirus, kang periodik bakal mindai program diinstal ing ngarsane kang angkoro lunak.

Kelet kanggo Windows Pangguna Reset
Yen mbutuhake boot a (sanadyan ora kudu) drive USB flash kanggo ngreset Windows 7 sandi, 8 utawa Windows 10, ing manual iki sampeyan bakal nemokake 2 cara apa drive iki lan informasi babagan carane nggunakake (uga sawetara saka watesan gawan ing saben wong).

Aku dirilis ing pathokan pisanan kanggo DirectX 11
Langit nampa dhukungan kapan, DirectX 9, 10 lan 11.

Huawei Mulia 3C smartphone:katon, paramèter dhasar
Smartphone Nanging angel kanggo pirembagan bab Smartphone paramèter universal.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe