first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Swara ora ing Skype
We terus kanggo njelajah setelan Skype.

Masalah DFS:ora bisa ROOT | Encyclopedia of Windows
Ayo kang nganggep yen Mbagekke Gambar System (DFS) wis dadi kasedhiya sanalika sawise setelan.



Aja drive karya ing laptop
drive ora ndeleng drive.

Resource Windows Monitor 8
Resource Monitor saka Windows 8:tab "memori" Ing asas, anyar lan mboten umum apa-apa ing tab iki.

Direktori kang populer?
1 Catalogues ora ilang relevansi sing.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe