first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Carane ngatur keyboard ing komputer
Ora nyambung piranti input;

| Aktif Privasi Direktori Group Encyclopedia of Windows
OS Windows ngluwihi Kapabilitas Privasi Group lan Nyedhiyani kesempatan kanggo nggawe kasunyatan postulate ngisor iki:"administrator ditulis karo kepinginan kanggo status lingkungan operasi pangguna, lan sistem bakal nyedhiyani konfigurasi otomatis saka paramèter perlu" .

Optimization lan tuning saka Windows Vista lan Windows XP. Interface, Setelan Keamanan, Kontrol
Apa pindhah menyang Vista utawa XP, kanggo tetep setya, tips kita bakal mbantu kanggo ngrampungake karo masalah komputerisasi sing luwih cepet, luwih aman - lan malah dicokot luwih apik gayane Duwe mung dijupuk metu saka kothak, sistem operasi Windows apa-apa khusus.

urutane critane game Video Uncharted 2:Antarane Maling
Dhewe, Uncharted 2 sing lagi dikembangaké déning Nakal Dog Software.


Manajemen Disk ing Windows XP | Encyclopedia of Windows
Ing cilik saka pribadi administratif lunak liyane ing Windows XP, Disk Administrator sarana wis diganti ing MMC sworo seru tepat.





1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe