first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Google Docs wis nampa dhukungan saka 12 format file anyar
support Ing tartamtu, Google Docs Viewer wis ditampa: Microsoft Excel (.

Piranti kasalahan:Kode 44 | Encyclopedia of Windows
Ngatur [XP] Yen piranti ora kasedhiya amarga saka kesalahan iki ( A program utawa layanan piranti hardware pedhot ), sampeyan kudu miwiti maneh komputer.

TV ora ngenali drive external
TV "sony-kdl-55w955", ora ndeleng lan drive external hdd.

NVIDIA wis dirilis pembalap GeForce anyar kanggo Windows 10
pembalap dianyari NVIDIA menehi kompatibilitas apik karo Windows 10.



Huawei uga nerbitaké tablet Android lan Windows 10
Huawei Cina perusahaan terus kanggo mada Windows Phone.




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe