first Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Microsoft wis rampung support kanggo Windows XP ing taun
Wingi, kaya samesthine, ing Microsoft dikirim metu pesen sing bilih ing April 8, 2014 ing dina pungkasan resmi support kanggo Windows XP.

Reset input ing kaca
carane kanggo ngranggeh akses menyang kaca yen telpon mlebu t.

Carane ngudhari nomer kaca remot?
Carane decouple nomer saka situs remot?

Apa ngirim aku yen Google Chrome slows mudhun utawa jip
browser Google Chrome dina banget populer lan saben dina iku digunakake dening sawetara akeh saka Internet kedhaftar.

Laptop Lenovo Penting G575
notebook bubar wiwit sade laptop liyane Lenovo, kang belongs menyang baris anyar laptop Penting.

Dipateni video nalika ndeleng iku online
Ngadhepi karo masalah iki, mbukak video, ngomong film online, Panjenenganipun punika 2-5 detik lan mati, lan ing kabeh, please bantuan

Marang kita bab mati Event Tracker | Encyclopedia of Windows
Ing Windows XP pisanan diwenehi mati Event Tracker -neobyazatelnaya fungsi sistem, saéngga panganggo kanggo mungkasi utawa miwiti maneh komputer, ketik alesan (eg, nginggilaken hardware) lan komentar (komentar kudu ngetik kanthi manual) kanggo urip maneh .




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe