first Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Gambar saka versi anyar saka Tampilan karo support kanggo panggilan swara
Popular utusan Panjenengan Tampilan awaits nganyari amba.

Apple urip maya panyimpenan iCloud Drive
Ing WWDC konferensi 2014 ing San Francisco, Apple ngenalaken sawetara pembangunan lunak anyar sing.

Pamilihan printer foto
5 A sawetara taun kepungkur, beda foto print ing ngarep ana akèh kanggo wong sugih mung.

New Macbook Pro karo retina neremontoprigoden
Ing tembung saka co-pendiri lan direktur iFixit Vines Kyle (Kyle Wiens), layar Macbook retina karo insanely angel kanggo njaga.

Carane mateni upgrade kanggo Windows 8.1 saka Windows 8
yen sampeyan dituku laptop utawa komputer karo Windows 8 utawa mung diinstal OS ing komputer, banjur cepet utawa mengko (yen, mesthi, ora mateni kabeh nganyari) sampeyan bakal weruh pesen toko karo tawaran kanggo njaluk free Windows 8.

Apa ora mbukak pesen, diskusi, kabar
Aku kerep banget ora mbukak pesen, diskusi, kabar, uga, iku ora mbukak, lan dheweke ora bisa nulis apa-apa, malah sijine Kaya.

Lawan ing Internet Explorer 7, mbisakake komputer kanggo nyolong
A saperangan saka days ago, tenan riset Trend Micro dielingake Internet kedhaftar apa serangan dening hacker wis nggunakake browser IE lawan 7.




<<      1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe