first Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Carane nambah memori notebook operasional
Ora akeh ing piranti kuwi tundhuk upgrade (utawa, ing kasus, iku angel), nanging kanggo nambah memori ing laptop akeh kasus gampang cukup, pandhuan iki bab iku.

Carane mbusak Kaspersky karo Android
Kaspersky Lab develops lunak keamanan kanggo kabeh jinis piranti dhuwur-tech.


Transfer file lan setelan ing Windows. Transfer Windows Gampang. Transfer file lan setelan Cara
Transfer Windows Gampang mbantu kanggo nransfer file macem-macem, folder, lan setelan program saka komputer kanggo liyane ing wektu.

Konfigurasi printer ora ukuran foto tengen
Hello, Ana masalah, aku ora bisa nemokake sandi pilihan setelan printer Print kanggo milih ukuran foto 3,5 kanggo 4,5, IE photo passport.

Windows XP wis disiapake kanggo mbukak liwat tanggal panguburan
sistem operasi Windows XP, kang dadi kanggo 13 th taun, miturut Microsoft rencana urip ing dina terakhir saka dhukungan.

AMD dirilis driver Catalyst 13.1 WHQL
Miturut AMD, ing Catalyst anyar 13.




<<      1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe