first Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Hang Windows kesalahan instalasi 0x0000001E | Encyclopedia of Windows
Yen komputer ngandhut motherboard karo pesawat VIA MVP3 Kripik lan hard drive karo ATA/100, Windows antarmuka bisa ndadak siksa karya kanthi nampilake kesalahan iki.

Carane dina minggu ing jam Windows?
Asring lali dina apa iku Time?

IIS kanggo Aplikasi Web
program IIS - a set layanan kanggo sawetara layanan Internet.

Lego Digital Designer
gambaran Pilih Digital Designer -.

Apa, kanggo nanggepi complaint, pangurus aku ngirim sawetara unbookmark_thread, nanging karya nyata ora
Apa nanggepi complaint dening cathetan tartamtu ing Odnoclasssniki, kang nerak aturan, pangurus aku ngirim sawetara unbookmark_thread, lan ana karya nyata.

Exit Windows 8.2 ing Januari
sasi, Microsoft dirilis versi final saka dianyari Windows 8.

Mbusak grup ing Facebook
Facebook Senadyan akeh popularitas kanggo nggawe grup dhewe ing Facebook, kadang dadi perlu kanggo mbusak masyarakat.




<<      1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe