first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Toshiba announced tablet Encore anyar karo Windows 8.1
Toshiba wis ditambahi sawetara saka tablet karo Windows 8.

Happy New Year 2015, nonton dear!
2 comments A taun anyar tansah ngiseni ati kita karo swasana ati narik ati lan ndadekke anget, kang ndadekake liburan iki wayahe iso lali sing kita kabeh katon kanggo nerusake.

Carane diselarasake folder SkyDrive ing PC karo Windows
Kemampuan kanggo nyinkronake folder sembarang ing PC - siji saka fungsi, kang kurang paling kedhaftar SkyDrive.

Sinau program layanan term SSD SsdReady
Salah masalah utama badhan kanggo nduweni (kalebu mangsa) SSD ngalangi drive State - urip sing.

Sarana DNSLINT | Encyclopedia of Windows
dnslint Utility (kasedhiya ing Tools Support) iku alat kanggo mriksa lan nyoba cathetan DNS kanggo domain tartamtu.

Windows Phone 8.1 bakal dirilis ing waktu liya saka 2014
Dina sadurunge kita padha marang sing lunak buta Microsoft lan Finnish perusahaan Nokia ngemu testing Daftar sistem 8.

Wi-Fi kanggo wiwitan:standar | Encyclopedia of Windows
Nirkabel Kemampuan kanggo nggawe jaringan wilayah lokal tanpa nggunakake kabel katon atraktif banget lan keuntungan saka pendekatan sing cetha.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe