first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


program standar Windows 7. program mlaku karo printah "Run"
Nalika nginstall sistem operasi, standar punika paket program Windows standar, kang pengguna umum mung ora dikenal.

Google arep dipedhot Chromebook demek
World The, Google niat kanggo nerbitaké laptop ing jeneng account dhewe.

Mlaku komputer. Alangan-free komputer. Kebijakan Privasi lan gambaran
Aku sing nemokake pangguna ing situs, kang wis tau "dropped" komputer, iku mokal.

0x0000000A:IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
[ 0x0000000A:IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ] ringkesan STOP 0x0000000A nuduhake yen proses kernel utawa driver nyoba kanggo ngakses memori kanggo kang padha ora duwe ijin kontak.

HP ngenalaken Pro Tablet 608 tablet karo Windows 8, lan 10-inch 2K tampilan
Wingi aku sinau bab tablet pisanan saka HP USB Koleksi-C, nanging ora mung perusahaan piranti anyar, kang bakal dilengkapi konektor anyar.

Bill Gates ngenalaken Windows Vista ing CES 2006
From Kapabilitas grafis anyar ing Vista, Microsoft tontonan Flip 3D alat sing dibangun kanggo menakake ngoper ing antarane sawetara jendhela sing mbukak, lan ing sisih Windows Vista Sidebar panel, kang ngandhut saluran View RSS, nilai olahraga, pesen e-mail anyar , prices nuduhake, ramalan cuaca lan aplikasi cilik liyane.





<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe