first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Gmail for mobile wis akeh luwih cepet
The nyoba kanggo mriksa karo kothak layang Gmail ponsel nalika komunikasi miskin bisa dadi masalah gedhe.

Microsoft wis nyepakaké Windows 10 kanggo Smartphone
Microsoft wis nyepakaké wis mbangun Windows 10 kanggo Smartphone.

A anyar Microsoft patch konflik karo software Hewlett-Packard
Miturut InfoWorld, karo referensi kanggo statements manager Microsoft Mike Rivi, iku tembelan kanggo bolongan, pambocoran kang diterbitake ing Bulletin MS06-015 keamanan.

Njabut pangayoman saka flash
Ing saiki, liyane lan liyane wong seneng nggunakake USB flash drive kanggo nyimpen informasi.

Pentax Q
Gadgets Pentax Q - iku pembangunan anyar sing pantes manungsa waé khusus.

Apa menawa virus komputer
Yen antivirus dumadakan bilih ketemu angkoro lunak ing komputer, utawa ana alasan liyane sing pracaya ora kabeh ing urutan:contone, ing cara aneh hinders PC ora bakal mbukak kaca ing browser, utawa mbukak ora sing gedhe-gedhe sing perlu, ing artikel iki aku bakal nyoba marang panganggo anyar sing kudu rampung ing kasus iki.

Dhuwur-kacepetan standar Internet ADSL2 saka BitWay
jaringan BitWay Project wis pleased kanggo introduce teknologi ADSL2 - kualitas anyar cepet Internet .




<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe