first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Dipateni video nalika ndeleng iku online
Ngadhepi karo masalah iki, mbukak video, ngomong film online, Panjenenganipun punika 2-5 detik lan mati, lan ing kabeh, please bantuan

Marang kita bab mati Event Tracker | Encyclopedia of Windows
Ing Windows XP pisanan diwenehi mati Event Tracker -neobyazatelnaya fungsi sistem, saéngga panganggo kanggo mungkasi utawa miwiti maneh komputer, ketik alesan (eg, nginggilaken hardware) lan komentar (komentar kudu ngetik kanthi manual) kanggo urip maneh .

Artikel-artikel wonten ora bisa dibukak, iku mokal kanggo teka menyang kanca kontak lan
ana telu, ing umum, jinis padha artikel, subyek kang kadhaptar ing judhul ndhuwur ing situs iki.



Microsoft janjinipun mbusak kabeh apps substandard saka Store Windows
One comment Anyar, antarmuka panganggo modern (Modern UI) - ora mung owah-owahan ing Windows 8;

SuperSU
gambaran SuperSU - program kanggo ngontrol fitur pengguna karo ROOT-hak ing piranti Android.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe