first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


15 fitur Mac
menarik saiki, komputer Mac, diwenehake dening Apple kanggo tumindak minangka salah siji saka piranti sing paling populer.

Carane kanggo nambah efficiency nggarap Windows Explorer
13 comments Windows Explorer (uga dikenal minangka manager file) - minangka aplikasi sing saben panganggo saka sistem operasi Windows migunakake kerep banget.

Njaga isi file lan folder ing Windows XP. Akses menyang file. Ngontrol akses kanggo file. NTFS - kakuwasan
Author:Erik Eckel Jaga file lan folder umum Tema kaamanan informasi dina iki misuwur minangka tau.

Siji jam karo Windows 7
Windows 7 | Punah lan katon Fans Windows Movie Maker uga kaget kanggo nggoleki sing aplikasi, uga, lan Windows Mail lan Windows Photo Gallery ora kasedhiya karo Windows 7.

Microsoft lumahing Mini bisa njaluk teknologi saka Kinect
A sawetara sasi kepungkur aku sinau sing Microsoft wis nyepakaké tablet seri lumahing liyane kompak, kang bakal presented ing taun ing ngisor iki, wong nggarap iku padha redirected menyang Xbox Tim kanggo completion pas wektune saka karya ing console anyar.

Review of Android-aplikasi Yandex. Auto
Perusahaan "Yandex" misuwur akeh layanan online sawijining.

Zeebo:anyar pasar nyenengake pamuter budget
Kados saingan amba-jeneng sawijining, Sony PS3, Nintendo Wii lan Microsoft Xbox 360, ing console anyar ngarahke ing sawetara rega murah lan dirancang utamané kanggo wong ing negara-negara berkembang.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe