first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Carane mbusak Crossbrowse
Crossbrowser - aplikasi malware sing nemu ing komputer tanpa ijin pangguna lan instalasi software sah wiwit.

Team bootcfg/addsw | Encyclopedia of Windows
Command Line Team bootcfg/addsw ngijini sampeyan kanggo ngatur paramèter boot, contone, jumlah maksimum memori kanggo Kayata tartamtu saka sistem operasi kasebut ing file boot.

Tubrukan nalika digunakake laptop
Nalika nulis layang ing laptop iku "mlumpat" kanggo kaca beda lan bali menyang huruf wis mokal, Rigel tansah ing 2-3 menit sawise wiwitan, lan uga bisa fade liwat sak operasi

Windows bakal ninggalake Blue kanggo Windows 8, RT lan telpon
Miturut Maria Jo Foley (Mary Jo Foley) karo situs ZD, kasebut sumber dipercaya, Biru bakal nggawa nganyari ora mung kanggo Windows 8 lan kanggo Windows Phone, layanan Windows (kaya SkyDrive, Hotmail, lan ing.

Sing katon kaya VLC kanggo Windows Phone
#gallery-1 {margin:otomatis;

Internet Explorer 10 bakal njaluk pers Nulis
Kajaba iku, IE10 ing Windows 7 bakal dibangun ing spellchecker.

Katutup a lawan anyar ing Internet Explorer
Maret 2, 2010 g Microsoft wis dirilis Bulletin keamanan anyar, kang describes vulnerabilities keamanan sing mentas ditemokake ing Internet Explorer.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe