first Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Carane sijine sandi ing browser:Google chrom, Mozilla Firefox, Internet Explorer
Instructions Meh saben pangguna milih browser tartamtu.

Apple wis recalling daya Penyetor kanggo iPhone 3G
Apple wis ngakeni masalah keamanan ing Ultra-kompak unit USB-daya kanggo iPhone 3G lan nyatakake plug logam saka unit iki uga break lan tetep ing soket saka nggawe resiko elektrik kejut.

Konco sakelas:diganti Login
Siji wong ala sinau mlebu lan sandi lan konco sakelas lan diganti liyane.

Sony wis mbuwang $ 200 yuta ing layar lebar LED TV
Thanks kanggo nyebarake digital ing AS karo jangkah luar biasa saka Tambah LCD sales TV.

area milih saka Privasi Group AD | Encyclopedia of Windows
Privasi Group kasusun saka rong modul - pangguna lan sistem.

New Trojan kanggo OS X nyolong sandhi saka browser
Malah yen sampeyan ora bisa nggunakake sembarang program iki, sampeyan isih ing resiko, amarga Trojan klebu keylogger sing ngrekam kabeh keystrokes diketik sing.

Carane mateni SmartScreen ing sistem Windows berbasis
menarik Asring kedhaftar versi kapitu saka sistem operasi lan ndhuwur ketemu layanan boten, kang diarani SmartScreen.





<<      1   2   3   4   5       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe