first Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Saben salinan palsu papat saka Windows kainfeksi virus
ahli Independent kabiji sarjana saka bebaya versi pirat saka Windows kasedhiya kanggo kedhaftar Russian ing sumber Internet, lan media optik.

Windows Live OneCare 1.6 keamanan Suite Norton 360 lan
Senadyan kasunyatan sing masyarakat ing pembuangan ing Mac-s seneng kanggo Paint donya minangka hotbed saka Windows spyware, spam lan jinis serangan elektronik, kasunyatan punika namung panganggo kudu nindakake cukup sing dicokot kanggo safety dhewe.

Kanggo mindhah database DHCP antarane server | Encyclopedia of Windows
Liyane saka bagean iki nggambaraké langkah sampeyan perlu kanggo nindakake ing komputer sing nginstal layanan DHCP Server.

Printah netsh:gambar tracefacilities | Encyclopedia of Windows
Printah iki digunakake kanggo nampilake log status nelusuri kabeh acara ing remot akses server.

New katrangan bab Windows 9 lan Windows 10
Ora kagungan wektu kanggo njaluk metu versi final saka nganyari global Windows 8.

Mulihake lambang Inbox | Encyclopedia of Windows
Yen sistem diinstal TweakUI sarana, klik tab Desktop, lan banjur kothak Inbox mriksa.

Cara kanggo njabut Panda Antivirus
Antivirus Sadurunge, Panda Antivirus nginstal software khusus sing ngidini kedhaftar kanggo mbusak dhewe antivirus, uga sawijining komponen.




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe