first Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Sarana Uptime | Encyclopedia of Windows
Command Line uptime sarana ngidini sampeyan kanggo ngumpulake informasi statistik babagan sistem operasi.

Tablet Dell Latitude 10 lan XPS 12
tablet Out of Windows 8 ora bakal rauh.

Microsoft percaya yen perompak segoro ing Rusia wis suda
program Microsoft bubar wis presented asil saka program biasa, ing kang alat tarif perompak segoro ing perdagangan toko ing Rusia.

Carane download ISO-gambar saka Windows 8.1 Pro karo server Microsoft tanpa tombol produk
103 komentar Nganti saiki, yen wong wanted kanggo sah download gambar instalasi Windows 8.

Cara Instal browser (Chrome, Chrome)
Kanggo karya nyaman ing Internet, sampeyan kudu browser - program kanggo ndeleng kaca Web.

Minangka ing Windows kanggo nyinkronake sembarang folder karo Dropbox, nggunakake link simbolis
One comment Akeh kedhaftar seneng Dropbox maya panyimpenan kanggo sistem liyane.

Ckayp dipérang dadi 2 windows:carane gabungke
Skype Setelan lan proses instalasi - iku pangolahan sing menowo kanggo saben panganggo saka Skype donya populer.




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe