first Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


The Blue Windows bakal disebut Windows 8.1, ora Windows 9
Nganyari utama mbesuk kanggo Windows 8 kanggo tanggal iki dikenal miturut jeneng kode saka Blue Windows, nanging dina iki wis dadi cetha, jeneng resmi nganyari bakal Windows 8.

Pisanan complaint lumahing Book
2 comments A sawetara dina sawise wiwitan dodolan komputer mobile anyar saka Book Microsoft lumahing, ana lapuran saka masalah karo tampilan piranti.

Microsoft dirilis nganyari kritis kanggo Windows 8.1
Microsoft wis dirilis nganyari keamanan penting kanggo sistem operasi, kalebu platform kontemporer Windows 8.

Carane mbukak pendaptaran Windows - ngendi lan carane ketik ing REGISTER ing
Здравствуйте, nonton kita biasa dear lan wong-wong sing teka kanggo kita website kanggo pisanan.

Carane nyambungake TV kanggo laptop
Aku duwe Lg47LA660V TV, lan laptop disambungake liwat megaphone modem Internet USB, apa liwat dalan sing kanggo nyambung TV kanggo Internet, lan sawetara perlu dalan a?

Mikropon ora bisa ing komputer Windows XP:Ngatasi
Migunani Sawetara kedhaftar wis ngalami masalah padha, minangka mikropon bejat.

Error - Berkas "jeneng berkas" kegedhen kanggo sistem file pokok
Dadi, kita duwe file kesalahan "Berkas" kegedhen kanggo mburi sistem file.





<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe