first Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


RusTV pamuter 3.1
A versi anyar saka piranti lunak prasaja lan free RusTV pamuter 3.

kedhaftar kunci view dokumen liyane | Encyclopedia of Windows
Ing Windows XP, pisanan ing kesempatan kanggo ndeleng dhaptar panganggo liya dokumen nggunakake File Explorer (Windows Explorer) nalika ndeleng sumber My Computer (My Computer) ing panggonan (Liyane File Disimpen ing Komputer iki) .


versi flatbed saka Microsoft Windows bakal ditampilake ing Januari
Miturut sumber iki, versi Windows bakal terus bisa ing pemroses x86 arsitektur, nanging uga perlu kanggo nambah wektu urip baterei ing piranti kayata tablet lan piranti liyane karo pemroses ARM.

Carane bali Bing Maps ing Windows Phone 8
One comment Ing kontras kanggo crita sensational karo SIM saka Apple, ora ana ngalang nalika Microsoft mutusaké kanggo selokan Bing Maps ing sih saka Nokia Maps kanggo piranti karo Windows Phone 8 Lan ana apa-apa ngagetne , posolku yen mbandhingaké loro Kapabilitas layanan, maps Nokia kang sing juara langit.


tengah Data ing wadhah saka Cisco
teknologi News Cisco Perusahaan bubar ngenalaken solusi dawa-ngenteni - tengah data ing sing (uga dikenal minangka Cisco Containerized Data Center).




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe