first Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


News saka Microsoft. komponen dirating
Paling populer lan HFS komponen Microsoft pers lunak kanggo CDMA-kompatibel piranti Microsoft dirilis paket karo antarmuka Ukrainian kanggo Windows XP Pro Microsoft:jadwal pamitan sistem operasi lawas Microsoft ngenalaken privasi lisènsi anyar kanggo Windows Media Released versi Rusia DirectX lunak 9.


Masalah ngangkut barang ing akun
Hello, Aku ora bisa mlebu menyang akun.

Microsoft bakal nambah support kanggo hard disk drive ing Xbox siji
Miturut manager Microsoft Albert Penelli, support kanggo disk njaba kanggo Xbox siji bakal kasedhiya ing nganyari mangsa.

piring diblokir virus apple
bojomu menek menyang lalu lintas kanggo ndeleng dendo sing, tablet dikunci, kudu mbayar 2500 samubarang kang angel telpon 913-186 - ** - 43.


Insider 2.0:Microsoft bakal nggawe piranti karo insiders
One comment Sawise sukses ageng saka program Insider Microsoft wis mutusaké kanggo nggedhekake proyek dening penerapan program anyar.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe