first Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Paling populer Qool kanggo Windows 8 lan RT - nggawe dashboard pribadi
2 comments Paling populer Qool app for Windows 8 lan RT bisa nambah produktivitas ing sawetara cara.

Alon mati komputer nalika diinstal Windows XP SP2
Author:Dream Sing ora wong, nanging ing Windows XP sistem operasi, wis ditetepake dhewe minangka nyedhaki dipercaya (karo amarga bab).


tablet Sak IDF International Conference, dianakaké ing Beijing, perusahaan Intel iki dituduhake dening dhaptar syarat hardware kanggo tablet ngatur Windows 8.


masalah Solution wiwitan windows
Hello, masalah iku sing sawise instalasi otomatis nganyari saka windows update saka booting sistem Tukang ngatur nganyari windows nalika nyerat input cancels owahan ora mateni komputer, nyoba kanggo waras sawise titik mulihake nanging dheweke pensiun pereprobyval kabeh sing bisa, nanging reinstall windows amarga sampeyan ora pengin drive C, ana file penting banget, windows 7 Ultimate x64, ngatasi masalah thanks in advance.

We tuku palsu? Ora adoh Vertu ndandani Moscow
4 Dina iki, ing Moscow, nawakake for sale nomer ageng salinan saka telpon Vertu madhep luwih murah tinimbang asli, kang nyengkuyung konsumen kanggo tuku produk iki banjur dadi kuciwa.

Rekaman-Kapadhetan anyar ngrekam kanggo ing hard disk
Dandan kepala Magnetik lan hard drive piyambak wis diijini tim tekan ngrekam TDK Kapadhetan 1,5TB saben inch kothak.





<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe