first Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Telephone Glove Sarung Tangan One
Smartphone Minangka iku telpon seluler dienggo ing wangun sarung tangan?

assistant gambar swara Cortana
We wis bola-bali ngandika sing fitur tombol mbesuk Windows Phone 8.

Kanthi menet tombol, golek, utawa nindakake komputer. mati
Nalika sampeyan menet tombol, search, utawa nindakake komp.



Microsoft ngenalaken Microsoft Office 2013 anyar
Kantor anyar kalebu produk kayata Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher lan Akses.

Ngganti supaya output nalika loading profil | Encyclopedia of Windows
Sampeyan bisa ngowahi pendaptaran kanggo ngganti urutan tampilan saka profil hardware komputer.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe