first Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Mbusak grup ing Facebook
Facebook Senadyan akeh popularitas kanggo nggawe grup dhewe ing Facebook, kadang dadi perlu kanggo mbusak masyarakat.

Windows 95 Mulai-up muni digawe ing Mac
Ino ditampa dhaftar Microsoft carane music muni saka Microsoft, kang klebu adjectives 150.

Microsoft lan Volvo wis ditampilake potensial ing HoloLens industri otomotif
Perlu akèh wektu sadurunge kaca tingal kasunyatan ditambah HoloLens tekan konsumen, amarga saiki piranti ing tataran awal saka siklus urip, lan utamané cocok kanggo nggunakake kajaba gawe.

Carane reinstall Windows 7
Aku manawa akeh sing ngadhepi karo masalah kuwi lan malfunctions komputer sing tumindak tumindake sing lemes lan perlu reinstall sistem operasi .

Soundrivin SoundCloud klien kanggo Windows 8 karo kemampuan kanggo download trek
Ing wektu saiki kanggo miwiti ngrungokake musik favorit, cukup kanggo miwiti browser, mbukak layanan streaming musik, milih genre, artis lan album.

Nelpon cepet kanggo Firefox - trep kanggo tetenger visual
Mozilla Firefox Visual nulis utawi ngedalaken buku soko kang tanpa iku mokal kanggo mbayangno sembarang browser modern.

Windows 7 nawakake support luwih kanggo ngluwihi wates-threading
Miturut senior presiden kanggo pangembangan Windows Bill Veghte (Bill Veghte), Microsoft wis apa rapet karo Intel ing introduksi saka Windows 7 support hyperthreading - teknologi Intel kang kanggo misahake saka tugas menyang majemuk intine prosesor.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe