first Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  



Hello.


Depositing ing Odnoclasssniki 60r
6 Desember 2014 Oka wanted kanggo isi lan ngisi meneh yen ing 30R lan 30R ing wektu.


Mbangun 9901 Windows 10 thread ngilangi
iki akhir minggu kepungkur, sing kabeh mbokmenawa wis ngerti, ana trocoh Windows 10 mbangun 9901 karo Cortana lan nomer akeh owah-owahan.

Microsoft ngajak testing OneNote kanggo Android
software Microsoft buta wis announced Bukak saka layanan mbukak beta nggawe cathetan kanggo piranti seluler ing platform Android.

Dirilis Windows Home Server 2011 RC kanggo Windows Phone 7
Versi paling anyar saka sistem operasi, ing SWD 2011, medal taun.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe