first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  



Pripun mateni mode offline ing internet explorer?
Internet Explorer mode Offline melu opening Situs tanpa sambungan jaringan.

Dedicated Server:Keuntungan
komputer Yen arep akeh melu ing proyèk Internet, cepet utawa mengko kudu nggunakake server darmabakti bakal ketok.

Saperangan IP-alamat kanggo adaptor jaringan single | Encyclopedia of Windows
Sampeyan bisa nemtokake sawetara alamat kanggo adaptor IP-jaringan siji.

Pilih wilayah kanggo DVD | Encyclopedia of Windows
Ing Windows XP ngirim support native kanggo teknologi DVD, kalebu ranging tegese setelan regional kanggo DVD drive.

Masalah Virtual bumi 3D kacilakan ing Windows 7 ditanggulangi
Kanthi release anyar saka Windows 7 Beta Mbangun 7000 pembuangan saka Virtual bumi 3D virtual tanah telung dimensi ngadhepi karo masalah sing ora dikarepke kanggo awake dhewe.

Carane nggawe referensi kanggo pangguna VKontakte
VKontakte VKontakte - iku luar biasa situs populer, lan Mungkin wong metu ana uga duwé kaca pribadi.




<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe