first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  




The EML mbukak file
Yen sampeyan duwe e-mail minangka lampiran teka file EML lan sampeyan ora ngerti apa kanggo mbukak, ing manual iki bakal katon ing sawetara cara prasaja kanggo nindakake iki karo bantuan saka program utawa tanpa nggunakake.

Apple iOS 8.0.1 wis mundur lan wis nyepakaké kanggo nerbitaké iOS 8.0.2
bengi, Apple dirilis nganyari pisanan saka sistem operasi anyar seluler ing wangun iOS 8.

Nggawe serep ing windows 8:user guide
Windows 8 On Windows 8, kaya versi sadurungé saka sistem operasi, ana alat khusus sing bakal nggawe serep.

Apa apa yen komputer sawisé ngowahi akeh buzzing lan pembuangan rame.
Gejala :sanalika sawise penggemar punika hum swara lan sesambata.

Opera 10,50 wis dirilis versi kanggo Windows
Lan pangembangan browser anyar iki rampung wingi.




<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe