first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  



Carane nggawe lan nggunakake VPN-sambungan ing Windows 8 lan Windows 8.1
6 comments teknologi VPN (Virtual Private Network - VPN) ngijini sampeyan kanggo nggawe sambungan aman kanggo jaringan liya liwat internet.

Masalah karo game ing komputer ora kasedhiya mscvr100.dll
Punika masalah, aku diundhuh game pesawat tengen!

Kalih skype:carane nggawe lan nyawiji mau
Skype program Skype - siji layanan sing paling populer lan ing dikarepake, kang wis gained katresnan universal lan pinunjul sosial penting, awit iku ngidini wong saka negara lan bawana kanggo tetep ing tutul liwat chatting, telpon video lan free chatting Unlimited jumlah wektu.

file Command lan panjadwal | Encyclopedia of Windows
Nganakake mrekso file kumpulan sing mbukak ing wiwitan normal, nanging ora dienggo nalika sampeyan nggunakake Task Scheduler (Scheduler), nantang cukup.

Carane sijine sandi ing dalan Wi-Fi kanggo Asus
Yen sampeyan perlu kanggo nglindhungi jaringan nirkabel, iku cukup gampang kanggo nindakake.

Microsoft dibukak sales Kinect kanggo Windows
Kinect kanggo Windows punika 249.




<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe