first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  


Pengenalan ngemas basa ing Windows 7 distribusi | Encyclopedia of Windows
The [7] Saben radish pinter bisa njupuk lan ngleksanakake distribusi cocok saka ngemas Windows 7 basa.

Pripun trek CPU, GPU, RAM lan sumber daya liyane smartphone karo Windows 10 Mobile
Windows Mobile 10 saiki klebu alat diagnostik kang bisa ing jaringan lokal langsung saka browser ing piranti apa wae.

Piranti kasalahan:Kode 43 | Encyclopedia of Windows
Ngatur [XP] Kesalahan iki ( Windows wis mandegake piranti amarga piranti wis masalah ) ditampilake ing Piranti Manager (Manager Piranti) nalika driver piranti ngandhani masalah sistem operasi operasi piranti.

Apple dibusak aplikasi kanggo lisensi driver palsu kang
Apple wis dibusak saka toko Apple iOS App Store iku aplikasi sing gratis sing ngijini sampeyan kanggo nggawe lisensi driver palsu kang.


Dhukungan kanggo Windows XP HE lan MCE lengkap nganti April 2014
Biasane, ing limang taun lengkap support, kang nemtokake Microsoft minangka Support Lengkap, mung ditrapake kanggo versi bisnis Windows, nanging saiki padha ing dhukungan saka hak bakal bisa kanggo njupuk kauntungan saka wong-wong sing bisa karo versi asal saka Windows XP.

3D-Builder - aplikasi kanggo 3D-printing ing Windows 8.1
Ing Kawa Microsoft, buta lunak dirilis 3D-Gedung app free unik kanggo piranti mlaku ing Windows 8.





<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe