first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  


Peran sosial lan ekonomi saka tembok video | Encyclopedia of Windows
8 Iku ora rahasia sing wong nemu paling emosi lan informasi liwat pemahaman visual.

Android 4.4.2 usb tv - macet nalika nyambungake
Apa sawise nyambungake menyang tv Android liwat usb kanggo ndeleng video utawa TP, macet tv lan ora nachto ora nanggapi, ora mbukak folder.

Rekam video game lan desktop NVIDIA ShadowPlay
About minggu kepungkur aku padha kula komputer karo kertu NVIDIA GeForce ing Papan lan sawise instalasi driver resmi narik kawigaten manungsa waé kanggo alat anyar kanggo kula GeForce Pengalaman, lan ing - NVIDIA ShadowPlay, kanggo ngrekam video playing in HD, Broadcast ing Twitch lan kang uga bisa digunakake kanggo ngrekam apa wis kedados ing komputer desktop.

Block akses kanggo konco sakelas kanggo spamming
Aku wis diblokir akses kanggo konco sakelas kanggo ngirim spam, nanging boten kados Aku ora nindakake.

New kanggo Windows 10:Cortana, Spartan, Xbox lan aplikasi dianyari mergo
4 komentar Ing Microsoft sabanjuré minggu bakal ngangkat versi test anyar Windows 10, kang kalebu bagean saka dituduhake ing acara dina fitur-fitur anyar.

New anti-virus kanggo iPhone lan iPad
program perusahaan software French Intego lunak antivirus kanggo Mac dirilis ing Kawa saka aplikasi mobile pisanan kanggo piranti:iPhone, iPod lan iPad .

MediaWiki Lenovo kang thukul leaps lan wates
komputer Perusahaan Chinese Lenovo banget uga ngginakaken fiskal waktu katelu - wutah MediaWiki net saka 54% dibandhingaké kanggo periode pungkasan taun sing padha .




<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe