first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  


Tanggal resmi release XP SP3 - April 29
Microsoft wis dikonfirmasi proliferating gosip sing release saka Windows XP Service Pack 3 bakal ing 29 April.

Tablet karo Windows 8 & Ndash; rega Jeksa Agung bisa ngetokake
tablet taun iki kita bakal weruh ing rak-rak tablet mlaku ing sistem operasi anyar Windows 8.

Gambar setelan kunci layar WP 8.1
Iku ora rahasia sing lunak buta Microsoft wis nyepakaké nganyari utama kanggo sistem operasi mobile Windows Phone.

IRS dianggo ing Windows XP
pangeling Malah sawise bola lan Announcements saka Microsoft Windows XP kanggo mburi urip, akeh organisasi pamaréntah lan perusahaan swasta nganggo sistem iki.

Lampiran menang | Encyclopedia of Windows
menang Lampiran bisa dimuat menyang sembarang console MMC, lan bisa uga kabuka langsung.

Model ing radio bisa dituku ing umur wae
Gadgets Apa kowe ngerti aku kaget lan ngamuk?





<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe