first Komputermen 450
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     447   448   449   450   451   452   453     >>  


History durung dirilis Windows Vista ing tanggal
Liyane mentas, Microsoft wis konfirmasi yen ngasilaken saka versi selaras saka Windows Vista telat nganti Januari 2007.

Windows Phone nuduhake ngluwihi 9% ing Eropa
The nuduhake Windows Phone ing pasar mobile alon nanging mesthi nambah.

Kanggo ngaktifake Watesan internet explorer?
Internet Explorer Akeh kedhaftar sing ngadhepi karo kahanan ngendi, senadyan kasunyatan sing browser gawan kasebut digunakake, internet explorer dhewe mbukak kaca utawa digunakake ngganggu karya.

Router asus RT-N10
Carane sinau utawa kanggo mbusak sandi ing smartphone samsung gaslaksi 5670 technikawater Apa babagan pitakonan sandi?

New katrangan bab Windows 9 lan 8.1 Update 2
The Wzor informant Russian misuwur, sing wis bola-bali bareng karo panganggo dipercaya informasi bab produk Microsoft mangsa, declassified fitur biasa saka Windows 9.






<<      447   448   449   450   451   452   453       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe