Microsoft dikaitkeun pindah ka Windows 10
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Microsoft dikaitkeun pindah ka Windows 10


2018-01-13 20:28:45

Dina konférénsi WinHEC di Cina, Microsoft geus dikaitkeun sababaraha wincikan anyar ngeunaan sékrési Windows 10. Urang geus disebutkeun yén update bakal bébas, komo pikeun maranéhanana anu make salinan bajakan Windows. Urang ayeuna nyaho naon pilihan nu masang OS bakal sadia pikeun pamaké.

Microsoft bakal nawarkeun dua pilihan pikeun masang Windows 10:via sistim Windows Update (ieu nya éta métode urang geus dikaitkeun di jéntré) jeung ngaliwatan ISO-gambar. Boh vérsi bakal ngan sadia pikeun pamaké ti vérsi panganyarna tina Windows 7 SP1 jeung 8,1, tapi ngamutahirkeun sadaya rakitan séjén sahiji sistem operasi geus, ngagunakeun ISO

.

Update smartphone dina Windows Phone 8,1 bakal make pungsi Windows Update. Jeung jalma anu ngagunakeun WP8, Anjeun kudu ningkatkeun ka vérsi 8,1, terus masang ngan Windows Mobile 10.

Tapi Windows RT Microsoft, jigana geus pamustunganana dikubur. Pikeun alat dina platform ieu teu nyadiakeun pamutahiran ka Windows 10.

Sedengkeun pikeun jalma nu alat dijalankeun dina Windows Vista atawa XP, maranéhanana baris geus ngalakonan hiji bersih pamasangan Windows 10 jeung ISO

.

Ku jalan kitu, kamari, Microsoft ngumumkeun yén versi ahir Windows 10 bakal dileupaskeun ieu dina usum panas. Bakal sadia di 190 nagara jeung digawé pikeun 111 basa.






Artikel nu patali

  Windows Debugging Pakakas:nangtukeun jenis panyakitna jeung ngalereskeun BSOD
  Konfigurasi 3G/4G Internet | Tips dina nyetel Wi-Fi routers
  Nyoplokkeun Malware Trend Micro Anti Ancaman Toolkit
 
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana