Kotektak pangalusna Android-aktip pikeun ngundeur audio jeung "Vkontakte"
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Kotektak pangalusna Android-aktip pikeun ngundeur audio jeung "Vkontakte"


2018-01-14 03:22:54

VKontakte

traffic_vksaver_1_0_free_1911838 nu paling populer di kalangan pamaké Rusia-diomongkeun ngarasakeun jaringan sosial" Vkontakte ". Pikeun date, layanan ieu ngabogaan leuwih ti 100 juta pamaké aktif dina dasar poean ngagunakeun rupa-rupa fungsi loka. Pamaké teu ngan tukeur talatah jeung babaturan, tapi ogé ngadengekeun musik, nonton video, maca warta dina grup beda jeung masarakat, jeung leuwih. Sajaba ti éta, unggal pamaké bisa ngundeur lagu seniman paporit dina bagian "playlist". Tapi, sok lah kajadian nu pamaké nu sejen dina kaca anjeun manggih audio nu mana wae nu anjeun resep jeung hayang ngundeur ka teuas drive Anjeun, jadi Anjeun mikaresep ngadengekeun eta. Jeung di dieu aya masalah, sabab teu aya "Ngundeur" tombol dina jaringan sosial. Kumaha di kaayaan saperti? Ieu Anjeun bakal diajar ti artikel ieu.

aya kamungkinan pikeun ngundeur musik ti "Vkontakte"?

Salaku disebutkeun tadi, dina jaringan sosial "Vkontakte" tombol teu nyadiakeun pikeun pelestarian tina rekaman audio. Hal ieu dilakukeun pikeun merangan piracy jeung hak cipta panangtayungan performers musik. Ku alatan éta, pikeun ngundeur musik ti jaringan sosial ka gadget éléktronik Anjeun ngajalankeun sistem operasi Android, Anjeun kudu masang aplikasi husus, nu bisa kapanggih dina Internet atawa toko online Google Play.

Pikeun diajar nu pakakas anu pangalusna dipaké pikeun ngundeur musik jeung kumaha sabab tiasa dianggo, bakal dibahas saterusna dina artikel. Sedengkeun we dicatet ngan nu boga interface basajan jeung intuitif, sarta ngidinan sagala lampah jeung sababaraha gancang nyalametkeun lagu paporit Anjeun dina mémori flash tina devaysa-Na.

métode ngundeur musik aya What?

Dina kontras jeung rupa-rupa toko file babagi jeung awan data, nu dilaksanakeun kamampuhan pikeun ngundeur payil sanggeus nempo pariwara atawa mayar salah sahiji sababaraha rencana tarif dina jaringan sosial "Vkontakte" pamekar geus disadiakeun ngan fungsi playback musik. Teu digawé jeung rupa-rupa kahirupan Hacking ka ngagilekkeun shortcoming ieu. Contona, video babagi loka YouTube nyimpen file ka komputer Anjeun pikeun nambahkeun ka awal ss rujukan, mangka pamaké ieu dialihkeun ka ladenan internet Aman ti net, sahingga pikeun ngundeur video. Sadaya nuances ieu kana akun ku pamekar "VC", kumaha oge, sababaraha trik pikeun ngundeur musik anu masih aya. Dina eta bakal dibahas salajengna.

Download musik ngaliwatan aplikasi formal "Vkontakte"

Pikeun ngakses jaringan sosial, "VK" ti Android-alat aya aplikasi husus dijieun ku pamekar tina sumberdaya populér. Dina utiliti ieu, kitu ogé dina web-loka resmi, aya hiji tombol pikeun ngundeur musik, kumaha oge, masalah ieu bisa circumvented.

Jang ngalampahkeun ieu, ngajalankeun aplikasi, muka karesep klien sarta pindah ka bagian setélan maju, di mana urang ngaktipkeun cache tina audio. Ku kituna, urang ménta alat pikeun sarat kana memori cache of gadget lamun eta dengekeun audio.
Saméméh anjeun ngawitan langsung download, Anjeun kudu mimiti muterkeun komposisi musik. Lamun garis audio pamuter dina panel bakal dua garis, hiji konéng, tanggung jawab lagu ulang deui, sarta kadua - abu, nu mangrupakeun kamajuan bar dina mémori cache

.

Pas lagu ieu pinuh dieusian kana memori cache, ngajalankeun mana wae file manager, buka kana Utiliti Setup jeung ngaktipkeun pintonan disumputkeun jeung sistim payil jeung polder. Next, buka kartu memori jeung indit ka diréktori vkontakte cache audio. Polder tujuan bakal jadi file audio nu rek ngomong kitu, ku standar bakal disetel ka ngaran sistim, nu diwangun ku susunan aksara jeung angka, kitu ogé .part ékspansi. Sanggeus éta, ngan saukur ngaganti ngaran payil, ngarobah tipe anak dina mp3 jeung nyimpen robah, confirming parobahan format. Ayeuna, payil musik geus sadia pikeun ngalirkeun data dina komputer smartphone atawa tablet Anjeun.

Aplikasi pikeun ngundeur musik ti jaringan sosial "Vkontakte"

Salah sahiji cara paling merenah pikeun ngundeur audio ti jaringan sosial, "VK" nyaéta pamakéan aplikasi husus ti pamekar pihak-katilu. Ngundeur tur masang eta Google Play toko online ku nulis paménta search sasuai.
Salah sahiji pakakas paling umum di kelas ieu téh "Musik jeung Video VC" ti developer software VK Populated place. aplikasi boga interface intuitif jeung ngidinan Anjeun pikeun digawe jeung eusi multimedia, nyaéta, audio jeung payil video. Sajaba ti éta, aplikasi ngawengku "Download" tombol nu ngidinan Anjeun pikeun gancang nyalametkeun payil dina mémori alat. A pitur has tina utiliti ieu yén éta téh teu perlu pikeun digawe sareng eta indit ka akun Anjeun dina "Vkontakte". Ngundeur musik disimpen dina flash drive dina polder download, ku kituna teu bakiak alat memori sistim jeung nyadiakeun wasa gancang ka payil.

aplikasi séjénna dirancang keur gadget éléktronik ngajalankeun dina sistem operasi Android, nyaeta program VKontakte Musik Sync, ngidinan Anjeun pikeun ngundeur musik ti "Vkontakte". Kauntungan utama tina aplikasi ieu leuwih produk sarupa leutik dina ukuran jeung pungsi luhur, nu ngamungkinkeun teu ngan pikeun nyalametkeun musik dina telepon Anjeun, tapi ogé pikeun nambahkeun lagu anyar ti alat Anjeun ka "My catetan" on situs jaringan sosial. Éta ogé patut noting nu program ngarojong mindahkeun file angkatan. Tina drawbacks utama bisa ngabedakeun ayana unit ad dina jandela utiliti operasi.
Nu pamungkas di review ieu mangrupa alat VK Music Downloader, nu ogé ragrag kana kategori program haratis. Aplikasi algoritma anu idéntik jeung klien luhur jeung ngalakukeun fungsi sarua.

What is the best download musik ti jaringan sosial "Vkontakte"?

Upami Anjeun keur Nyanghareupan kudu nyalametkeun payil audio dina Android-alat Anjeun, teras ngalakukeun hal eta leuwih alus kalayan bantuan aplikasi husus. program ieu greatly simplifies prosés manggihan jeung ngundeur musik, hayu anjeun ngadangukeun lagu saméméh ngundeur eta, sarta sadia masarakat awam sarta lengkep bébas. Sajaba ti éta, instalasi maranéhanana teu mawa loba waktu.

Kacindekan

Dianggap cara pikeun ngundeur audio ti jaringan sosial "Vkontakte" panawaran ngan pikeun alat nu bagerak ngajalankeun dina sistem operasi Android. Lamun dina mangsa nu bakal datang Anjeun hoyong nransfer musik ti gadget éléktronik Anjeun dina komputer desktop, mangka keur nu ngan kudu nyingkronkeun alat tur pilih mode sambungan mana smartphone atawa tablet dipaké minangka medium neundeun removable. Sajaba ti éta, Internét bisa manggihan rupa-rupa program nu dirancang pikeun digawe jeung Windows jeung ngidinan Anjeun pikeun ngundeur musik ti "VC".





Artikel nu patali

  Sistem operasi nyaéta Microsoft Windows 7. Pedaran jeung ngonpigurasikeun Windows 7 ngawangun 6574
 Ralat 651 lamun nyambungkeun ka Internet via router Wi-Fi
 Naon anu kudu dipigawé sanggeus anjeun masang Windows 7? Setelan, masang drivers jeung software tambahan.
  Apple iCloud Pikeun ngabagikeun palanggan ngalegaan MobileMe
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana