Kumaha nyabut ESET NOD32 jeung Smart Kaamanan tina komputer Anjeun
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Kumaha nyabut ESET NOD32 jeung Smart Kaamanan tina komputer Anjeun


2018-01-14 09:01:54

Kumaha nyabut ESET NOD32 Antipirus tina komputer Anjeun dina raraga nyabut software antipirus nu ESET, saperti NOD32 jeung Smart Kaamanan, mimiti sakabeh eta kudu maké alat standar pikeun masang jeung cabut, aksés ka nu anjeun bisa meunangkeun polder anti-virus dina menu mimiti atawa ngaliwatan "kontrol Panel" - ". Tambah atawa Cabut program" Hanjakalna, pilihan ieu teu salawasna mungkas junun. Aya kaayaan beda:contona, sanggeus anjeun geus dihapus nu NOD32, Kaspersky nyebutkeun yen lamun nyoba masang hiji antipirus nu Antipirus ESET masih diatur, nu nunjukkeun yén manéhna teu sagemblengna dipiceun. Oge, lamun nyoba nyabut NOD32 jeung alat standar komputer bisa ngalaman rupa-rupa kasalahan, nu urang gé ngobrol leuwih saterusna dina Buku ieu.

Tempo. Ogé:Kumaha lengkep nyabut antipirus ti komputer Anjeun

Lengser tina ESET NOD32 Antipirus jeung Smart Kaamanan métode standar

metoda kahiji anu kudu dipaké pikeun nyabut nu mana wae nu software anti-virus - ieu téh lawang ka Control Panel Windows, milih "Program jeung Fitur" (Windows 8 jeung Windows 7) atawa "Tambah atawa Cabut Program" (Windows XP). (Dina Windows 8, Anjeun oge bisa muka daptar "Sadaya Aplikasi" dina layar imah, katuhu-klik dina ESET Antipirus jeung milih "Pupus" ti handapeun panel aksi.)

Nyoplokkeun pakakas Antipirus standar Windows

Teras pilih daptar program dipasang dina produk ESET antipirus jeung klik "Uninstall/Robah" di luhur daptar. Wizard masang jeung uninstall produk Eset - Anjeun ngan kudu nuturkeun parentah-Na. Lamun manéhna teu ngamimitian, hiji kasalahan dina nyoplokkeun anti-virus, atawa aya hal sejenna anu dicegah nuturkeun ngaliwatan - Baca leuwih

.

Mungkin kasalahan lamun nyoplokkeun software antipirus ESET jeung cara kaputusan maranéhanana

Lamun pupus, kitu ogé lamun masang ESET NOD32 Antipirus jeung ESET Smart Kaamanan bisa ngalaman rupa-rupa kasalahan, kasampak di leuwih ilahar, jeung kumaha pikeun ngabenerkeun kasalahan ieu.

Instalasi gagal:aksi rollback, mékanisme nyaring dasar aya

kasalahan Ieu paling umum dina rupa-rupa versi bajakan tina Windows 7 jeung Windows 8:dina rakitan nu sababaraha ladenan pikeun tiiseun ditumpurkeun, disangka teu perlu. Sajaba ti éta, layanan kasebut bisa ditumpurkeun ka sagala rupa software jahat. Salian kasalahan ieu, talatah ieu bisa nembongan:

  • Service teu ngajalankeun
  • komputer geus teu acan restarted sanggeus ngaleupaskeun program
  • Hiji error lumangsung salila ngamimitian
  • Services

Lamun kasalahan ieu lumangsung, indit ka Windows 8 atawa Windows 7 Control Panel, pilih "Pakakas administratif" (Upami anjeun geus diaktipkeun nempoan ku kategori, kaasup ikon gede atawa leutik keur item), terus di Pakakas administratif, pilih polder " service. " Oge, ngajalankeun ladenan Windows, Anjeun bisa nempo ku cara mencét Win + R dina kibor Anjeun sareng ngetik kaluar jandela "Run" paréntah services.msc.

Mimiti Windows Service Control

From daptar ladenan, pilih "Base Disaring Service" jeung mariksa lamun eta ngajalankeun. Lamun layanan ieu ditumpurkeun, klik dina tombol beurit katuhu, pilih "Pasipatan", mangka dina "ngamimitian tipe" milih "Otomatis". Nyimpen robah jeung ngabalikan deui komputer, terus nyoba nyabut atawa masang ESET deui.

Kasalahan Code 2350

kasalahan Ieu bisa lumangsung lamun masang atawa uninstalling ESET NOD32 Antipirus jeung Smart Kaamanan. Di dieu mah bakal nulis ngeunaan naon anu kudu dipigawé, lamun alatan hiji kasalahan jeung kodeu 2350 teu mungkin nyabut antipirus ti komputer Anjeun. Lamun masalah salila instalasi - aya solusi séjén mungkin

.
  1. Jalankeun nu ajakan paréntah salaku administrator. (Tempo "Start" - "Program" -. "Standar", klik katuhu dina "paréntah Ajakan" tur pilih "Run salaku administrator" Asupkeun order dua tim, sanggeus unggal mencet Tuliskeun
  2. .
  3. MSIExec/unregister
  4. MSIExec/regserver
  5. Sanggeus ieu, ngabalikan deui komputer jeung nyoba nyabut pakakas Windows standar Antipirus deui.

Dina waktu ieu, ngaleupaskeun kudu suksés. Lamun henteu, mangka terus maca pituduh ieu.

Hiji error lumangsung bari uninstalling aplikasi. Anjeun bisa mupus geus dijieun

kasalahan Ieu lumangsung sawaktos Anjeun pertama usaha miceun antipirus ESET salah - ngan saukur mupus polder saluyu tina komputer Anjeun, naon anu kudu dipigawé di mana wae kasus teu mungkin. Lamun sanggeus kabéh ieu lumangsung, mangka lumangsungna saperti kieu:

  • Nonaktipkeun sadaya prosés jeung komputer service NOD32 - ngaliwatan Tugas Manajer jeung Windows manajemén ladenan
  • Control Panel
  • Urang miceun kabeh payil anti-virus ti ngamimitian (Nod32krn.exe, Nod32kui.exe) jeung lianna
  • Coba pupus diréktori ESET permanén. Lamun henteu dileungitkeun, maké utiliti Unlocker.
  • Paké CCleaner utiliti ka ngabersihan pendaptaran Windows sakabeh nilai patali antipirus teh.

Eta kudu dicatet yén sanajan ieu, sistem bisa tetep payil tina antipirus teh. Kumaha ieu bakal mangaruhan karya dina mangsa nu bakal datang, hususna pikeun pamasangan antipirus sejen -. Teu kanyahoan

leyuran mungkin sejen keur error ieu - pikeun ulang masang versi sarua NOD32 Antipirus, terus ngaleupaskeun bener

.

Sumber instalasi teu sadia di 1606

Upami Anjeun gaduh kasalahan handap lamun nyabut ESET Antipirus tina komputer Anjeun:

  • file ieu dina sumberdaya jaringan nu ayeuna teu sadia
  • Sumber instalasi pikeun produk ieu teu sadia. Pariksa sumber aya jeung nu aksés ka eta

Nu lumangsungna saperti kieu:

Pindah ka Mimiti - Control Panel - System - setélan sistim Advanced jeung muka tab "Advanced". Eta kudu indit ka titik variabel lingkungan. Maluruh dua variabel nu nunjukkeun jalur ka payil samentara:temp jeung TMP, tur nyetel eta nilai% USERPROFILE% AppData Lokal temp, Anjeun oge bisa nangtukeun jeung nilai C sejen: Windows temp. Sanggeus éta, miceun kabeh eusi dua polder (nu kahiji perenahna di C nu: Pamaké your_username), ngabalikan deui komputer jeung nyoba nyabut antipirus deui

.

Nyoplokkeun Antipirus maké utiliti husus ESET Uninstaller

Jeung jalan pamungkas pikeun sakabéhna nyabut NOD32 Antipirus atawa ESET Smart Kaamanan tina komputer Anjeun, lamun euweuh nu sejenna anjeun teu mantuan - maké program resmi husus ku ESET pikeun tujuan ieu. katerangan pinuh ku prosés panyabutan kalayan ngagunakeun pakakas ieu, kitu ogé link mana Anjeun bisa ngundeur éta sadia dina kaca ieu, kaca ieu

Nyoplokkeun Antipirus via ESET Uninstall Utiliti

program ESET Uninstaller ngan kudu ngajalankeun dina modeu aman, kumaha pikeun muka kana mode aman dina Windows 7 ditulis dina link, tapi parentah tentang kumaha carana ngasupkeun mode aman tina Windows 8.

Dina mangsa nu bakal datang, pikeun nyabut Antipirus ngan turutan parentah nu aya dina website resmi ESET. Sawaktos Anjeun nyabut produk anti-virus ngagunakeun ESET Uninstaller bisa ngareset setelan jaringan sistem, kitu ogé penampilan kasalahan pendaptaran Windows, kudu ati lamun maké jeung sacara saksama maca manual teh.





Artikel nu patali

  HP, Lenovo jeung Acer baris terus ngaleupaskeun PCS jeung Windows 7
  Baguna Leuleus. Program jeung puseurna
  Komputer jeung asesoris, freezes komputer
  Acer bakal ngaleupaskeun hiji smartphone béaya rendah dina Windows Phone
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana