Beja panganyarna ti Skype
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Beja panganyarna ti Skype


2018-01-14 12:33:11

program

Skype pikeun nyadiakeun pamaké Rusia boga paguneman taya. Paket ngawengku leres pisan sadaya nomer telepon nagara.

Nu paket telepon taya disebut "Rusia". Ieu waragad 14,99 euro per bulan. Bari Anjeun bisa kira-kira jam nungkulan nu mana wae pihak di nagara. Lamun nyambung pak pikeun 24,99 euro per bulan, bakal mungkin pikeun nelepon jeung nomer mobile.

Aya ogé bonus a:upami Anjeun nyambung service sakali sataun, bakal nampa diskon 15 persen. Saméméhna, Skype geus rupa-rupa tariffs taya.

Contona, rencana tarif "Dunya" ieu patut 9,99 euro per bulan jeung ngidinan Anjeun pikeun komunikasi sareng nagara opat puluh. Aya bungkusan "Éropa", "Rusia-kota". Maranéhanana meta ayeuna.

Tapi, aya sababaraha nuances:nélépon taya ka palarangan acan. Anjeun tiasa nelepon pikeun no leuwih panjang batan genep jam sapoé. Dina sadaya, nu boga paket geus 10.000 menit per bulan. Palanggan teu bisa leuwih ti 50 nomer beda per poé.

Anu perlu ruble, lamun aya $

pamaké Skype anyar geus bisa nunda komunikasi catetan sejen. Ieu dilaporkeun ku pamekar Skype. Pikeun ngajaga nomer ieu pamaké jelas bakal butuh IBM System Power kuat 795 atawa gugusan IBM.

Jumlah masarakat sakaligus ngagunakeun layanan dina Salasa nepi 40 juta urang. bulan pamungkas, hiji catetan nu sarupa ieu 35 juta.

Saban poé jumlah ngembang pamaké tina program populér. Utamana tumuwuhna gancang mimiti jeung nyerep Skype Microsoft Corporation. Versi panganyarna tina Skype 5,8 ngidinan Anjeun pikeun komunikasi ku video di Full HD.





Artikel nu patali

  Kedip-kedip layar dina IE
 Saatos Anjeun masang router Internet ngoperasikeun ngan liwat kabel dina hiji komputer. Dina Wi-Fi, dina telepon, tablet jeung alat nu sejen teu digawe
  Windows 10 bakal nampa pangrojong pikeun ngaidentipikasi FIDO
  Kumaha ngitung laju ngundeur ti Internét
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana