Windows 10:Cortana bakal ngirim SMS sareng bewara telepon lasut
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Windows 10:Cortana bakal ngirim SMS sareng bewara telepon lasut


2018-01-14 01:39:02

Cortana SMS Kirim Windows 10 Desktop

lami Cortana dina Windows 10 diajar ngalakukeun hal anyar nu patali jeung olahtalatah teks jeung Telepon. Dina sababaraha hal, WinBeta.org manggihan yén di antara fitur anyar dina Windows 10 Nilik 10565 assembly anyar keur PC jeung tablet boga ciri undocumented pikeun ngirim talatah teks via asisten sora.

Pikeun demonstrate sumber ciri kacatet video anyar. Catet yén fitur ieu ayeuna ngan karya ditéang jeung telepon anu ngajalankeun salah sahiji Windows Mobile panungtungan 10 assembly domestic (ku video maké émulator). Karya dina skéma nu:sanggeus milih panarima, sarta susunan talatah (bisa diketik salaku sora, sarta maké kibor), eta dikirimkeun ka telepon (sareng akun Microsoft sarua anu digunakeun dina komputer), sarta manéhna, dina turn, ngirimkeun SMS ka nu dituju.

Pikeun leuwih alus ngarti naon ieu jalan, lalajo video:

dina Sajaba ti éta, Cortana di mangsa nu bakal datang oge bakal bisa ngabéjaan telepon lasut, nu katampi ka télépon (jeung proviso yen pungsi pakait diaktipkeun), langsung dina sistem operasi desktop.





Artikel nu patali

  Update for Windows 8.1 bakal dileupaskeun Agustus 12
  Ngeunaan kaamanan di Windows Vista
  Kumaha masang kaulinan:Klondike, Minesweeper, Solitaire jeung leuwih Windows 10
  Perumahan MSI Interceptor Series Nighthawk
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana