Versi ahir Kantor 2013 RT bakal sadia dina periode antara November jeung Januari
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

Category nu utama  

Versi ahir Kantor 2013 RT bakal sadia dina periode antara November jeung Januari


2018-01-14 02:55:17

Urang geus nyaho yén Microsoft Office 2013 versi, nu bakal datang jeung tablet ngajalankeun Windows RT, moal di antarana sadaya pungsi nu suite kantor. Microsoft geus dikonfirmasi ieu, sarta ceuk inpo nu leuwih lengkep ngeunaan produk.

Kantor 2013 RT moal dijual misah, tapi bakal kaasup dina sagala tablet jeung komputer jeung processor ARM jeung Windows RT. Sabab Kantor 2013 RT teu aya dina gaya Modern UI (Metro), manéhna moal sadia jeung ngaliwatan Windows Store. Pamakéna anu meuli alat ieu bakal nampa hiji versi awal Kantor 2013 RT, sarta dina periode antara November jeung Januari bakal bisa ningkatkeun ka versi final ngaliwatan Windows Update.

Aplikasi anu bagian ti Kantor 2013 RT - Kecap, Excel, PowerPoint jeung OneNote. Maranéhanana sadaya kasampak kawas kolega maranéhanana di Kantor 2013, tapi dioptimalkeun pikeun alat jeung chip ARM. Eta diumumkeun sareng fitur nu teu bakal sadia - macros ieu, nambah-ons jeung pilihan nu ngandelkeun kadali ActiveX; baranahan format média heubeul di PowerPoint; Rumusna Edit ditulis ngagunakeun Equation Editor 3.0; Sababaraha fungsi pikeun ngirim e-mail salaku Windows RT teu ngarojong Outlook jeung klien email séjén; kreasi Model Data jeung sajabana.

Microsoft janji pikeun nyadiakeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan Kantor 2013 RT dina Oktober 26, lamun dimimitian ngajual Windows 8 jeung Windows RT.

Sumber: blogs.office.com





Artikel nu patali

  Kumaha nyabut virus ti telepon Anjeun
  Ngabagikeun antara Windows 7 jeung Windows XP. Open babagi payil jeung printer
  Naon maneh assessors Google
  On luar teu bisa nempo transcend 500gb payil hard disk
 

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana