kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Opera teu muka kaca:sabab jeung ngajawab masalah
Opera Alesan nu opera teu muka kaca, meureun aya sababaraha, mimitian ti setélan browser salah jeung tungtung program jahat anu ngainféksi komputer Anjeun.

Cara pikeun nempo payil media dina TV Anjeun (jeung alat nu sejen) dina DLNA
Dina raraga nyambungkeun TV Anjeun (atawa alat sejenna) jeung téknologi DLNA, kaayaan di handap ieu kudu papanggih: 1) TV kudu ngarojong DLNA (ieu bisa kapanggih dina dokuméntasi téknis dina TV).

Nyoplokkeun program jeung Advanced Uninstaller | Encyclopedia of Windows
Pakakas Hayu urang mikir ngeunaan naha urang kudu sagala rupa pakakas tugas ka sahingga bisa hirup kalawan basajan saperti ngaleupaskeun program dina Windows?

Naon jenis file. Crdownload
meureun lumangsung dina polder Undeuran atawa lokasi nu sejen di mana anjeun keur ngundeur hal ti Internét, Anjeun bakal manggihan payil jeung ngaran extension jeung .

ColorNote
Program eta mindeng perlu nulis hal penting, tapi leungeun teu meunang sok jadi daun jeung pen a.

Poto jeung video Acer Iconia W4 jeung ningkat pintonan jeung processor anyar
Teu lila sanggeus presentasi tablet tina Acer Iconia W3, nu ieu alat 8 inci kahiji jeung Windows 8, aya hiji gosip nu pausahaan ieu geus dipake dina versi ningkat anak, di mana salah sahiji masalah utama model asli ngumbar - sudut nempoan leutik dina pintonan .

Asus RT-N12 + - resensi, review jeung spésifikasi
Ieu kaca sagemblengna devoted ka router alus teuing Asus RT-N12 +, sarta kamungkinan sakabeh model Asus RT-N12 jeung aksara beda di ahir ngaran (lamun mungkin, kuring baris ngalakonan pikeun model séjén) .




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana