kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  




Hideung layar dina Windows 10
Lamun anjeun ningkatkeun atawa masang Windows 10, sarta sanggeus reboot hiji geus suksés dipasang sistim anjeun papanggih ku layar hideung jeung pointer mouse (jeung sugan teu), dina artikel di handap kuring bakal ngabahas cara mungkin ngabenerkeun masalah tanpa ngabogaan reinstall sistem.


RusTV Player 2.8
jeung program RusTV Player Anjeun bisa nempo 250 saluran TV Rusia jeung asing.

Wireless USB adapter ti Olidata
Pausahaan Italia Olidata, ngarah dina produksi nya ku komputer pribadi jeung périferal, sababaraha days ago ngumumkeun pelepasan tina adapter USB nirkabel dumasar kana chip Wisair WSR601.

OS X Singa jeung Gunung Singa geus sadia pikeun $ 20
On Kemis, Oktober 24, nu Apple Store toko online dimimitian ngajual Mac OS X 10.




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana