kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


What is DirectX 12 jeung naon pedah eta brings?
4 comments Lamun rutin diawaskeun runtuyan urang artikel patali jeung Windows anyar 10, anjeun geus meureun noticed nu teu jarang maranehna disebutkeun DirectX 12.

program Free keur unggal poé
Baguna Teu loba jelema nyaho yén-kualitas luhur, software berguna jeung fungsi ieu software dibayar.

Lamun anjeun nyitak ka printer di Windows 7 geus leungit basa Rusia di jandela
Kanggo sababaraha alesan nu teu dipikanyaho, lamun percetakan dina printer Epson L200 dina Windows 7 menu pop-up dieureunkeun ujug-ujug mintonkeun Rusia.

Mozilla ngurangan perkembangan Thunderbird
Ceuk pausahaan, geus datang kana kacindekan yén éta téh leuwih penting teu Thunderbird inovasi jeung stabilitas program.

Nempo video sareng poto ka tablet/smartphone Android dina TV jeung teu ngan
Upami anjeun hayang nempo payil media ti tablet/smartphone dina TV Anjeun, pastikeun TV Anjeun ngarojong protokol DLNA.

Nilik kaulinan Far manyun 2
Kurang ti taun ka tukang, sabot nempo cahya Bioshock, kaulinan kahiji ngagunakeun mesin teu nyata Engine 3.

Dalapan karakter OS X ngabalukarkeun kagagalan ampir mana wae program
Pikeun nyieun kagagalan anu ngabalukarkeun ngadat aplikasi, asupkeun & laquo cukup;




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana