kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Masang Windows 8,1
dina manual ieu, kabéh tahapan Windows 8,1 instalasi bakal dibahas dina komputer atawa laptop.

KB3074683 pikeun Windows 10:leuwih ti 1 GB of nangtukeun jeung kamajuan (download link)
6 koméntar tim pengembangan Windows geus réngsé pak layanan kahiji (KB3074683) pikeun Windows 10 ngawangun 10240, nu isukan bakal otomatis dilarapkeun ditéang jeung pamutahiran ka sistem operasi anyar.

ASUS diwanohkeun monitor LSD "Vista Siap & quot
ASUS geus diwanohkeun dua monitor anyar sarta MW221U MW201U, nu diliwatan tes WHQL sarta duanana Certified pikeun standar Windows Vista Premium.


Nyetel leungeun-Internet pikeun Fi ka notebook Wi dina Windows 8 jeung Windows 8,1. Access Point
Dina artikel ieu anjeun bakal manggihan sakabeh inpo nu diperlukeun pikeun nyetel hiji titik wasa dina Windows 8 jeung Windows 8,1 .


Windows Debugging Pakakas:nangtukeun jenis panyakitna jeung ngalereskeun BSOD
tipe ieu tina gagal biasana patali jeung supir offending, nu bisa jadi hésé pikeun ngitung.




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana