kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Microsoft teu dipikanyaho freeware
Baguna Loba pamaké mikir yén di antara kamajuan tina Microsoft Windows System Operasi, aya ngan susunan kantor kantor aplikasi sareng alat anti-virus Microsoft Kaamanan poko kitu, maranehna deeply salah kaprah.

Kumaha atuh lamun kuring poho password mah Windows XP?
Dina web loba nasihat ngeunaan naon anu kudu dipigawé lamun poho password, & ndash;

Perbaikan komputer jeung laptop Apple
5 Sugan aya boro a saingan pantes ka komputer jeung laptop ti Apple - di pausahaan ieu jumlah badag fans sakuliah dunya .

Video online dimaénkeun jeung noise
video Online dimaénkeun jeung noise atawa titik, sanajan kuring masang Adobe Flash Player 10 pertama, teras 11.

Potret layar Windows 10 ngawangun 10120
Kamari peuting, Microsoft resmi ngarilis ngawangun anyar Windows 10 Mobile (ngawangun 10080), sarta ayeuna bocor Potret layar nu édisi ngawangun desktop anyar Windows 10, nu ieu versi jumlah 10120.

Masalah jeung mouse nyambung ka laptop
Hello, meuli laptop anyar manéhna teu an beurit laser mahal pisan Buggy, ieu robah ka bit alus anyar leuwih alus tapi tetep Buggy, jeung saterusna ogé séjén 3 aya dina séjén laptop nu hade rupa.

LG Optimus 3D 2 datang geura-giru
smartphone On Pébruari 16, jaringan mucunghul poto tina smartphone lila-tunggu LG Optimus 3D 2.





1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana