kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  



Boot Camp dina MacBook anyar teu ngarojong Windows 7
Dina awal Maret, Apple ngayakeun presentasi di nu teu ngan ka ngeunaan harga jeung mimitian kaping pikeun Apple Watch penjualan, tapi ogé ngawanohkeun lengkep anyar 12 inci nu MacBook, tapi dina waktu Ngamutahirkeun sarua jeung lingkup MacBook laptop Pro.

Dina Windows 10 ngawangun 10061 ngabogaan leuwih loba pilihan privasi
Microsoft geus dijieun pikeun ngawangun 10061 robah deui dina grup setélan «


babagi layar dina Skype
Skype téh cukup Fitur program beunghar anu nyambungkeun urang di sakuliah dunya, eta mantuan teu ngan dina komunikasi tapi ogé di bisnis.

Xbox One ngidinan Anjeun pikeun ngulinkeun kaulinan pikeun PlayStation 4 dina
On pamaké YouTube-channel Tetra Ninja mucunghul hiji video metot nu mendemonstrasikan kumaha Anjeun bisa ngulinkeun kaulinan dina PlayStation 4 dina interface Xbox One.

Kumaha nyambung laptop Anjeun ka Internet
anjeun meuli laptop jeung teu nyaho kumaha cara nyambungkeun ka Internét?




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana