kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  



Nu update anyar pikeun Windows 10 ngawangun 9926
Poé saméméh Microsoft ngarilis update anyar nu nambihan sababaraha perbaikan jeung nangtukeun pikeun Windows 10 ngawangun 9926.

Windows Phone babagi ngaleuwihan 9% di Éropa
Nu babagi tina Windows Phone di pasar mobile téh lalaunan tapi pasti ngaronjatkeun.

Kaca Hacked, teu aya aksés, teu bisa meunangkeun di touch
kaca Wilujeng sumping hacked pamajikan mah kumaha jadi, teu bisa meunangkeun di touch, mangga ngabejaan ka kuring kumaha jadi jeung naon anu kudu dipigawé?

Kumaha maneh mah nyegah nyorot program karek dipasang
Upami anjeun geus noticed, nu pas we masang program anyar, mangka geura-giru Kaluaran warna caang anak.

Notebook Asus x551m - layar hideung
Asus laptop x551m layar Chern Désa, kecap "Asus" gumantung, teu ngabales tombol Ieu kajadian sanggeus masang vindus7?





1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana