kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Ihtisar jeung Setup TP-Link PA2010 HomePlug AV + Video
- pangrojong HomePlug AV baku, laju luhur transfer data - nepi ka 200 Mbit/s - desain Compact, nu pangleutikna Powerline jaringan adapter dina pasar (65 × 52 × 28,5 mm), sampurna ka outlet - wewengkon sinyalna nepi ka 300 méter via daya rumah tangga imah ngaliwatan tembok jeung floors antara floors - Hatur nuhun ka Colokkeun jeung Play téknologi teu merlukeun setelan - The mode hemat daya dipaténkeun otomatis ngurangan konsumsi daya nepi ka 75% - Lamun anjeun klik Pair (éta patut noting yén ieu téh ngan tombol on adapter nu) disetel ka enkripsi AES 128-bit pikeun nangtayungan informasi ngirimkeun powerline - Rojongan pikeun protokol IGMP pikeun pangiriman data multicast liwat jaringan basis IP, optimasi digital TV (IPTV) lahiriah pisan nice jeung ci alat bodas jeung tilu indikator héjo tombol pasangan jeung konektor pikeun kabel Ethernet.

Kumaha pikeun ngundeur musik ti Schoolmates
dina pamaké Odnoclasssniki boga kasempetan teu ngan pikeun ngadengekeun musik nganggo diwangun-di pamuter, tapi ogé nyalametkeun lagu paporit Anjeun ka teuas drive Anjeun atawa alat panyimpenan removable.

Asus VivoTab Catetan 8 - hiji deui tablet ci jeung Windows 8,1
sababaraha poé katukang, jaringan geus meunang manual pamaké pikeun tablet hareup jeung Windows 8,1 ti Asus.

Pikeun ngekspor ngajajah setélan internet:parentah lengkep
Internet Explorer Gaduhan meunang dipaké pikeun digawé kalayan browser Internet husus, pamaké kadang teu aya bewara sabaraha data eta nahan.

Kumaha Hack arsip rar, pos, EXE
Sakali lila kaliwat mah wrote artikel, nu sapuk salah sahiji cara pikeun nunda password dina polder atawa file.


Prezi
Program Prezi - aplikasi pikeun nyieun presentasi.




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana