kaca Komputermen
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Microsoft dileupaskeun dalapan patches pikeun Windows
katukang Ieu Salasa, 13 Januari, Microsoft geus ngarilis angkatan munggaran patches produk software anak.


PCS Compact jeung Windows 8,1 jeung Bing mimiti narima bewara ngeunaan Windows 10
pausahaan Microsoft mimiti ngirim kaluar invitations pikeun ngamutahirkeun ka Windows 10 dina béaya rendah mini-PCS ngajalankeun Windows 8,1 jeung Bing jeung dumasar kana prosesor Intel Bay Trail.

Kumaha nyabut Skype ti tablet sagemblengna
Skype Skype - an pangwangunan inovatif tumuwuhna software modern, nu ngawengku posisi anjog antara pamaké téknologi komputer di sakuliah dunya.

Fitur pariwara di Facebook
jaringan Facebook anu ngembang ku leaps jeung bounds sarta pohara geura-giru bakal lengkah dina "Vkontakte" on keuneung teh.






1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana