kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Nout téh kaasup, tapi download Windows teu indit, jeung teu terang nepi layar
Good peuting, mangga ngabejaan ka kuring, naon bisa byt.


GeForce 9800 GX2 bakal di bulan
Nu internasional pameran CeBIT 2008 nu bakal lumangsung ti 4 nepi ka 9 Maret di Hanover, janji loba warta alus.

Microsoft Office Kantor 2010 pakakas Kawijakan Group
Dina setélan administratif Citakan Group Kawijakan jeung aya sababaraha fitur nu kudu apal ka éféktif ngatur Kantor.

669 000 aplikasi dina Windows Store
Windows Store geus meuntas tanda tina 669 000 aplikasi (pikeun desktops, tablet jeung smartphone), confirms Microsoft dina website anak resmi Microsoft ku Nomer , nu ogé ngandung statistik metot séjénna ngeunaan produk jeung jasa pausahaan ti Redmond.

Blu-ray drive jeung 216Mb/detik nulis laju geura-giru
Pausahaan Sharp (Tokyo, Japan) geus ngembangkeun hiji diodes blue-Violet laser anyar, nu jangji ka nyata ngaronjatkeun catetan laju Blu-ray-Recorder & ndash;

Doplayer - geulis gampang make pamuter musik jeung pangrojong pikeun radio online
Eta geus lila wrote ngeunaan hiji program metot, nu bisa anjeun manggihan dina website urang, dina bagian Program .




<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana