kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  



Kumaha mulang resolusi layar normal?
kuring dipaké pikeun geus ngadeg layar resolusi 1440x900.

sabab téknologi beungeut Windows XP ngadat
Loba pamaké lamun gagal serius dina Windows XP milih amputasi:pormat disk jeung reinstallation lengkep OS.

Mercedes Benz Nimbus & ndash; Taksi tina mangsa nu bakal datang
téknologi News Dibikeun kanyataan yén harga minyak megatkeun catetan anyar, teu heran nu automakers utama anu ngamekarkeun model listrik anyar.

Nu Windows Store bisa ngancurkeun Windows 8
Ceuk Patrick Moorhead (Patrick Moorhead), hiji analis senior jeung nyangcang wawasan & amp;

Microsoft bakal ngangkat harga pikeun Lumia smartphone di Rusia
Hanjakalna, ragrag tina ruble ngalawan dollar jeung euro kudu reflected di pasar Rusia, kaasup dina mobile.

Kumaha masang Linux dina mesin virtual
Nu sistem operasi Linux anu dipikaresep ku loba pamaké, tapi balik di eta ngumbar unit - mangaruhan kabiasaan ngagunakeun produk Microsoft.





<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana