kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Flies game FIFA dunya lamun loading!
Nu ngadat game lamun dimimitian zagruzka.

Windows Blue bakal nampa hiji idéntifikasi biometric
Sedengkeun loba notebooks nu geus dilengkepan pamiarsa sidik diwangun-di, pikeun fungsi maranéhanana kudu software pihak-katilu, kitu ogé prosés pandaptaran, nu di pangalusna bisa disebut hésé.


Teu sadaya alat jeung Windows 10 bakal meunang destop
Nu sistem operasi anyar Windows 10 bakal sabenerna universal jeung bakal sadia dina sadaya alat, ti smartphone sarta tablet ka notebooks ci jeung desktops.

Ihtisar Windows 7 M1 pamungkas
jaringan geus ngalaporkeun yén ngawangun internal awal sistim anyar Windows 7 operasi (disebut Windows 7 milestone 1) bocor ku testers.

Karbon Desain Group - desain seger pikeun "Vista PC & quot
A Sataun saterusna, kanyataan hanjelu nu lolobana mitra PC OEM ngawangun, jeung sababaraha éntitas, masih buleud gede pisan jeung loba stiker jeung kawat.





<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana