kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Microsoft postpones aplikasi Android-dirojong di Windows
sabtu minggu kamari aya gosip yen Microsoft disangka ditinggalkeun proyék, nu bakal nyadiakeun pangrojong pikeun Android-aplikasi dina smartphone jeung PCS jeung Windows 10.

Potret layar anyar Windows bangbarung:Menu « Mimitian » + Metro-aplikasi dina jandela
Jadi jauh urang nyaho yen "Start" menu deui ka Windows bangbarung, versi saterusna sistem operasi, nu bisa disebut Windows 9.

Dileupaskeun assembly awal Windows Service Vista Pack 1!
Di handap ieu jumlah pasti dikaluarkeun ku assembly nu:6.

Analisis masalah:firmware | Encyclopedia of Windows
Sakali pamaké usaha pikeun ngapdet supir video dina laptop jeung manggihan yén sanggeus supir update gambar ieu leuwih goreng ti ngagunakeun drivers heubeul.

Mulangkeun Windows Vista. Pamulihan Strategi
Ahirna, kuring kungsi kasempetan pikeun nganyatakeun compliment téhnis pikeun Windows Vista, jeung sajaba muji, nu lawfully dicandak keur penampilan glamorous maranéhanana, sarua jeung Mac`om, jeung ngarasa yen geus dibawa ka platform PC.

Sid Sid | Encyclopedia of Windows
Nu Sid Sid (Kaamanan identifier) ​​anu digunakeun dina Windows salaku nilai nu uniquely nangtukeun objék sistim, saperti pamaké jeung golongan.

Garis anyar krusial SSD m4 mSATA keur ultrabooks
Hal ieu ngajadikeun eta idéal pikeun pamakéan boh salaku gudang utama, jeung salaku cache a ngajalankeun di ti sistim HDD.




<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana