kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  


Reboot laptop teu dimuat
Sanggeus mencet tombol balikan deui laptop teu balik kana operasi, tombol power hurung, jaringan hurung, aksés disk net.

Jauh aksés ka komputer jeung AnyDesk
Program Sigana mah unggal pamaké komputer weruh ngeunaan ayana aplikasi pikeun akses jauh jeung ngokolakeun PCS pihak-katilu.


Calibration tina Windows 7 warna layar | Encyclopedia of Windows
optimasi [7] Aya loba monitor beda, jeung teu pohara alus.

Piringan Operasi:Ngeureunkeun 0x0000009F kasalahan (Supir Power Propinsi paranti) | Encyclopedia of Windows
kasalahan Ieu hasil supir alat, anu aya di nagara kakawasaan salah (atawa off tinimbang cara séjén di sakuliah).

Kumaha sukses dina Twitter
jaringan Kumaha anjeun ngajelaskeun kanyataan yén sababaraha poto, tulisan, video anu pohara populér dina Internét, sumebar jeung laju pisan di arah nu beda, sedengkeun nu sejenna teu meunang panongton maranéhanana?

Kumaha nganonaktipkeun aman boot
aman boot mangrupa ciri UEFI nu nyegah peluncuran sistem operasi teu otorisasi jeung software dina mangsa ngamimitian maké komputer.




<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana