kaca Komputermen 1
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4     >>  



Dina pausahaan SSD anak kiwari ngagunakeun 25nm NAND chip flash, pamyatiot Micron.

Ihtisar jeung netepkeun Zyxel Keenetic Mimitian
Hayu urang mimitian ku routera- exterior utamana nganggur nangtung kaluar antara sajumlah séjén, hideung, herang jeung beungeut rata.

diropéa Apple MacBook Pro The
Notebooks anyar, Apple dirilis generasi anyar laptop (urang ngawangkong ngeunaan MacBook Pro).


Wireless keyboard jeung beurit, nyelapkeun accu, dua detik kaduruk
Nu keyboard nirkabel jeung beurit, nyelapkeun accu, dua detik nu ngaduruk.

Wi-Fi ieu cahayana beureum sanggeus win7 pamutahiran dina win10
tombol Wi-Fi hurung beureum jeung bodas nalika anjeun mencét must.

tablet teu nyambung ka router nu
Didirikeun router DIR-300 ngabogaan web dina Wi Faya disambungkeun komputer jeung telepon jeung jaringan tablet teu vidit.




<<      1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana