kaca Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Poto jeung video Acer Iconia W4 jeung ningkat pintonan jeung processor anyar
Teu lila sanggeus presentasi tablet tina Acer Iconia W3, nu ieu alat 8 inci kahiji jeung Windows 8, aya hiji gosip nu pausahaan ieu geus dipake dina versi ningkat anak, di mana salah sahiji masalah utama model asli ngumbar - sudut nempoan leutik dina pintonan .

Asus RT-N12 + - resensi, review jeung spésifikasi
Ieu kaca sagemblengna devoted ka router alus teuing Asus RT-N12 +, sarta kamungkinan sakabeh model Asus RT-N12 jeung aksara beda di ahir ngaran (lamun mungkin, kuring baris ngalakonan pikeun model séjén) .

Headset Jawbone ERA
gadget Bluetooth Headsét Jawbone ERA - produk anyar unik nu boasts desain stylish jeung multitude tina canggih téhnis "barang" .

Microsoft bakal mawa babarengan Windows, Windows RT jeung Windows Phone
Ayeuna software buta Microsoft geus tilu platform & ndash;

Sambungkeun printer ka kanon mg 5540 noutu hp
Nout teu ningali printer Anjeun dina wi-fi.

Hackers peupeus kana jaringan internal Blizzard
Dina waktu nulis warta, tina Blizzard nyatakeun yén bukti maling data finansial saperti nomer kartu kiridit, alamat, atawa ngaran nyata, no.

OS X Mavericks maximizes MacBook 30%
On Salasa, Apple dirilis versi final tina OS desktop panganyarna sistem operasi X Mavericks.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana