kaca Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Laptop for Windows Vista
Naon anu bisa urang ngaharepkeun ti notebook "maju", make maximum fitur Windows Vista?


New Kuis ti ASUS pikeun gamers
Pausahaan ASUS pleases urang hiji kompetisi anyar, nu kudu daya tarik pikeun saha, komo gamers paling nuntut.

Mulangkeun hiji payel dihapus atawa polder
- Anjeun teu kudu nulis payil atawa masang program dina teuas drive atawa USB drive nu ngandung inpo nu Anjeun hoyong malikan.

Windows Media DRM retak deui
gerakan Reciprocating mimiti Agustus pamungkas, lamun salah sahiji peserta ti forum Doom9, ngagunakeun nickname "viodentia", dibere program disebut FairUse4WM.

Kumaha nyabut banner ti desktop Anjeun
Baguna Pasti unggal pamaké Internet anu Nyanghareupan kanyataan yén manéhna boga alesan, taya alesan di spanduk beda ngawitan nembongan dina desktop jeung lamun anjeun ngabuka browser.

Ieu eureun lamun komputer for lila teu make
Hello, kuring geus sanggeus turn dina komputer for lila teu dipake, mimiti ngalambatkeun turun (polder lila dibuka atawa henteu kabuka) umumna sadaya hangs))))) ngan sanggeus reboot dimimitian pikeun digawe normal!




<<      1   2   3   4   5       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana