kaca Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Scanning dokumén kana PDF
Lamun scanning hiji dokumén dina file PDF disimpen dina link komputer ka dokumén nu muka ngan dina internet kudu diusahakeun reinstall Adobe Reader XI pishit nu komputer Anjeun gaduh program ustonovlina.

Perang Modern 3 susunan penjualan catetan
Taun ka tukang, Call of Kawajiban:Hideung ops dina poé lawang geus dibawa $ 360 juta, sakali deui netepkeun hiji catetan anyar, nu saméméhna diayakeun keur Call of Kawajiban.

IPhone teu kaasup
Kumaha lamun di iPhone teu kaasup?

Norton UAC Alat A alat anyar ngaronjatkeun fungsi tina UAC
Sugan salah sahiji anu pang disliked Vista pitur nyaéta kadali pamaké akun atawa ngan saukur UAC.

Microsoft potongan 9000 jobs
Jeung mangrupakeun akusisi ti pausahaan Finlandia Nokia unit mobile dina April taun kamari, Microsoft geus saeutik demi saeutik ngurangan jobs dina sagala arah.






<<      1   2   3   4   5       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana