kaca Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


Naon mertimbangkeun lamun repairing hiji laptop
Notebooks High-Tech jadi tightly kana kahirupan urang, ayeuna, sababaraha urang bisa ngabayangkeun kahirupan tanpa komputer pribadi atawa laptop.

Windows 95 ditandaan
sistem operasi ieu nu mantuan Microsoft meunangkeun Kinérja, ieu beda nyata ti Windows 3.

WD geus ngarilis 2,5 inci 750-GB drive pikeun laptop
WD Scorpio Blue drive 750 GB, jeung density rekaman & mdash pangluhurna;

Windows 7 teu narima kernel anyar, MinWin
Jigana di jajaran pamekar tina Windows 7 masih debat lumangsung ngeunaan mangsa nu bakal datang nulis kernel tina sistem operasi.


pagawe Google ngusulkeun sababaraha vulnerabilities dina Microsoft Windows
Ayeuna kitu, Microsoft, nurutkeun panalungtik, bade ngakuan karyana dina 4 kaluar ti 34 vulnerabilities, nu bakal ditutup ayeuna.

midangkeun Video Uncharted 2:antara maling
Ku sorangan, Uncharted 2 keur dimekarkeun ku bangor Dog Software.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana