kaca Komputermen 2
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5     >>  


data pribadi dina Opera 26,0
Dimana pikeun manggihan bentuk pikeun ngeusian kaluar data pribadi dina Opera 26,0

Opera jeung Google Search
Parentah Sigana mah loba anu ngagunakeun browser Opera aya masalah saperti nu strayed teangan Google jeung pamasangan produk software, Qip contona, utusan instan otomatis nyimpen sakabeh search panyungsi standar ti Qip.

Naha urang kudu identitas perusahaan
téknologi News More jeung leuwih sering di Internét bisa kapanggih usulan pikeun pengembangan identitas perusahaan.

Notebooks Lenovo ThinkPad Tepi E420s anu diobral
Nu model dasar E420s ngawengku 14 & rdquo;

Microsoft terangna ngaran Windows 10
Lamun ahir September, Microsoft diwanohkeun Windows 10 nepi ka mitra anak, loba pamaké anu nanya Patarosan logis:«

Reg Pangatur 6,55:
Versi anyar geus nyata mendi alat panyabutan program lengkep nu geus narima jumlah inovasi penting, kalolobaan mangaruhan laju ngaleupaskeun program jeung kaamanan prosés pikeun sistem jeung pamaké.

Windows 10 pikeun smartphone:a saeutik saeutik ngeunaan versi kahiji Nilik Téknis
Dina titik ieu, geus jelas yen, dina paralel jeung sistem operasi Windows 10 anyar, Microsoft intends nawarkeun jeung vérsi mobile anak pikeun smartphone.




<<      1   2   3   4   5       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana