kaca Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Nu uninstaller bener keur Windows XP
Kumaha Ieu Karya Gawé jeung Ashampoo Uninstaller, dina hiji sisi, cukup basajan, nu lain - merlukeun pamahaman anu cukup alus struktur jeung pendaptaran setélan.

Parabot diagnostik DirectX
DirectX pustaka ngandung program basajan pikeun audio ki diagnostik jeung video.

Bocor Windows 10 ngawangun 10135
3 comments ngawangun séjén Windows 10 ieu unofficially jaringan.

ABBYY screenshot Reader skrinshotter jeung gambar ngarobah patali kana téks
ABBYY screenshot Reader nyaéta standar jauh skrinshotter jeung pilihan wewengkon photographing layar monitor, diwangun-di editor grafik, jeung pungsi tambahan saperti gambar rassharivaniya dina jaringan sosial atawa publikasi maranéhanana dina bébas poto hosting.

Dimana tetengger di panyungsi beda
browser nyaéta disebut "tetengger" perlu waktu nu tangtu jalma bisa indit ka website dilongok saméméhna.

polder komunikasi jauh | Encyclopedia of Windows
Anjeun bisa ubar kaayaan ieu kalayan ngagunakeun dua Paréntah basajan bisa diasupkeun dina paréntah ajakan (CMD.

WinHEC 2015 Microsoft ngumumkeun
Kiwari, Microsoft ngumumkeun konférénsi anyar WinHEC (Hardware Community Téknik), bisa dilaksanakeun dina Maret 2015, The kajadian, nu diayakeun taunan ti 1992 nepi ka 2008, nyaéta titik pasamoan pikeun buta software, jeung mitra hardware anak .




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana