kaca Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Lamun Anjeun kudu ngamutahirkeun drivers
Lamun nungkulan masalah komputer ka "geek" atawa maca forum tema, dina sababaraha kasus, salah sahiji tips dijamin bakal ngamutahirkeun supir.

Punto Switcher 3,01 jeung pangrojong pikeun Windows Vista
Dileupaskeun pérsi diropéa tina Punto Switcher - program ka otomatis pindah tina layouts keyboard Rusia jeung basa Inggris .

Notebook Lenovo G505, teu mucunghul Realtek HD
Kuring boga headphone lamun disambungkeun ka laptop anu hade, teu digawé, ditransferkeun ka speaker teh.

Microsoft geus dibuka situs demo gelembung IE 10
On loka gelembung mintonkeun hareup pindah layar & ldquo;


Marios AMD Radeon R9 285
Harita ieu ampir sataun kaliwat saprak waktu lamun AMD geus diwanohkeun kartu grafik anyar pikeun kartu grafik desktop.

Milih processor pikeun tablet
Pitulung, meunang pilihan di kinerja 2 tablet hiji MediaTek MT8389 4 1200MGts inti jeung PowerVR SGX544MP4, kadua RockChip RK3066 2 1500MHz inti jeung Mali-400MP4 (jeung kaulinan sacara umum), sateuacanna hatur nuhun pisan !




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana