kaca Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Teu sadaya alat jeung Windows 10 bakal meunang destop
Nu sistem operasi anyar Windows 10 bakal sabenerna universal jeung bakal sadia dina sadaya alat, ti smartphone sarta tablet ka notebooks ci jeung desktops.

Ihtisar Windows 7 M1 pamungkas
jaringan geus ngalaporkeun yén ngawangun internal awal sistim anyar Windows 7 operasi (disebut Windows 7 milestone 1) bocor ku testers.

Karbon Desain Group - desain seger pikeun "Vista PC & quot
A Sataun saterusna, kanyataan hanjelu nu lolobana mitra PC OEM ngawangun, jeung sababaraha éntitas, masih buleud gede pisan jeung loba stiker jeung kawat.


data pribadi dina Opera 26,0
Dimana pikeun manggihan bentuk pikeun ngeusian kaluar data pribadi dina Opera 26,0

Opera jeung Google Search
Parentah Sigana mah loba anu ngagunakeun browser Opera aya masalah saperti nu strayed teangan Google jeung pamasangan produk software, Qip contona, utusan instan otomatis nyimpen sakabeh search panyungsi standar ti Qip.

Naha urang kudu identitas perusahaan
téknologi News More jeung leuwih sering di Internét bisa kapanggih usulan pikeun pengembangan identitas perusahaan.




<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana