kaca Komputermen 3
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Kumaha nyambungkeun hiji USB flash drive ka TV
TV ayeuna - éta teu ngan" kotak biru "jeung puluhan saluran, jeung puseur multimedia bener anu bisa dipaké pikeun ngalakukeun rupa-rupa tugas, ti ningali film ka release Internet.

Pamayaran pikeun recovering aksés ka kaca anjeun
Saprak lamun vostanovlenie pikeun akses ka kaca nya loka "Odnoclasssniki" mimiti nyokot duit dina jumlah 96,73 rubles ngaliwatan nomer 117 000 001 kaca diblokir dina kacurigaan ti spamming, tapi ti sisi mah no action dina spam ieu mah henteu.

dilegaan pungsi nu laptop
Sababaraha laptop kolot teu ngarojong standar anyar, saperti USB 2.


Kumaha mulang resolusi layar normal?
kuring dipaké pikeun geus ngadeg layar resolusi 1440x900.

sabab téknologi beungeut Windows XP ngadat
Loba pamaké lamun gagal serius dina Windows XP milih amputasi:pormat disk jeung reinstallation lengkep OS.

Mercedes Benz Nimbus & ndash; Taksi tina mangsa nu bakal datang
téknologi News Dibikeun kanyataan yén harga minyak megatkeun catetan anyar, teu heran nu automakers utama anu ngamekarkeun model listrik anyar.





<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana