kaca Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Kawijakan New Group Citakan di Windows Vista
Saméméh mecenghulna Kawijakan nilai pendaptaran Windows Vista Group tanya diatur ku cara make payil ADM jeung sintaksis kompléks sorangan.

Ngalir a search engine alt-rutor
lamun paréntah ajakan mucunghul terus ngajalankeun search engine alt-rutor.

Kumaha nyambung laptop Anjeun ka TV a?
Patarosan ngeunaan kawilang teu jadi lila ka tukang, laptop bisa mampuh ngan jalma jegud atawa jalma anu aya dina tugas profesi kudu nungkulan eta unggal poé.


Tapi teu nyokot kecap mah eta & ndash;

Naon "tujuh" leuwih hade - 32-bit atawa 64-bit
Undoubtedly, OS Windows 7 nyaeta pilihan alus pikeun komputer imah modern.


Robah aksara drive | Encyclopedia of Windows
From menu Mimitian (Mimitian), klik Pakakas administratif (Pakakas administratif) jeung klik dina pilihan piringan Administrator.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana