kaca Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Dinten ieu mah diatur vindovs..no salah diropéa mios
Dinten ieu kuring rek diatur vindovs.

Windows XP Kaamanan:Nangtayungan sorangan
Naha eta perlu pikeun meungpeuk kaca Web aktif Dina Internet Explorer aya, jeung nepi ka ayeuna ieu teu katutupan ku kerentanan, anu ditetepkeun minangka antipirus Exploit.

Windows XP, dibuka dina processor MHz 25 jeung 18 MB RAM
Tapi, peminat ti Jerman junun ngabuktikeun dina praktekna nu Windows XP bisa diundeur dina PC jeung hardware loba lemah.

DigiTimes:Sony bakal ngaleupaskeun 1-2 smartphone jeung Windows Phone 8
ieu ngalaporkeun yén Sony aya dina ceramah jeung Microsoft ngeunaan citakan anak dina ékosistem Windows Phone, pikeun diversify nu portopolio produk, nu ayeuna diwangun ngan model jeung Android dina poé ahir taun ka tukang.

Ulah nyitak atawa nyalin printer nu kanon pixma mg 2440
teu nyitak, atawa nyalin printer kanon pixma mg2440.

Microsoft nembongkeun Windows 8 keur tablet dina Juni
Ceuk sumber dina interface keur Microsoft ngarencanakeun ngagunakeun tablet kawas pendekatan Apple sacara.

Kumaha kaduruk hiji CD audio?
Patarosan ngeunaan audio CD - sakali salah sahiji format nu pang populerna gudang audio dina CD-ROM.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana