kaca Komputermen 4
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Polder dina panel Sponsor | Encyclopedia of Windows
Tadi, urang dikaitkeun kana kumaha nambahkeun Tumbu ka link bar .

Ngundeur Windows 7 RC torrents - meunangkeun Trojan
Keur sababaraha waktu Microsoft dikaitkeun, eta teu disarankeun pikeun ngundeur resmi ngawangun sistim operasi upcoming Windows 7 loka torrent.

Video conferencing dina Skype:nyieun jeung ngonpigurasikeun
Skype Dina artikel ieu kami baris ngawanohkeun anjeun kanyataan, nu muka kamungkinan pikeun pamaké software Skype, jeung lampah naon kudu nyieun dina raraga nyieun eta, nambah ka kontak, sarta nu séjén manggihan konferensi video sareng maranehna.

Apple diwanohkeun ios 7.1.2
Tadi peuting, pamaké alat nu bagerak, Apple miboga hiji kasempetan pikeun masang platform mobile diropéa ios 7.

Twitter for carana ngawasan
jaringan jaringan Twitter American mikroblogovaya percaya yén henteu kabéh tulisan pantas pikeun mintonkeun ka sadaya palanggan.

pausahaan publishes hiji diropéa OQO Ultra Mobile PC
Nu model anyar nyaeta UMPC kahiji, nu bisa dilengkepan kapasitas drive teuas 120 GB, jeung alat kahiji di kelas anak jeung processor 1.

Saperti dina Windows 10 ngaleupaskeun non-removable aplikasi universal (jeung kumaha ngareset eta)
15 koméntar Salaku bagian ti Windows 10, aya susunan universal aplikasi full-time ti Microsoft, loba nu bener berguna jeung perlu.




<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana