kaca Komputermen 477
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     474   475   476   477   478   479   480     >>  


robah an TV biasa kana Smart TV. Kotektak Smart TV buleud diatur-top bek Smart Android HD2
Lalajo artikel dina website, nu kumaha bae nyaritakeun nu TV Smart TV, jeung Kuring teu ngarti nu topik ieu populér salaku kungsi.

panyambungna soundcard
panyambungna kartu sora anu cukup leutik jeung sagala "kasampak sapuk" - leutik jeung buleud.

nyambung ka muhrim, hiji kabuka jaringan Wi-Fi. Dupi abdi tiasa manggihan jeung naon nu bakal kajadian?
Hello, kuring megatkeun pikeun nulis ayeuna, artikel pondok keur sakabeh jalma conscientious anu ngagunakeun batur internet Wi-Fi, jeung megatkeun pikeun nanya ka search engine, naha maranéhanana nangtukeun anu maranéhanana paké batur Wi -Fi jeung naon eta bisa.


Teu cocog password (login) lamun anjeun nyoba muka setelan router anu (ka alamat 192.168.1.1, 192.168.0.1)
Sababaraha kali geus katempo isu jeung masalah anu timbul lamun ngasupkeun setelan model nu beda-beda routers (jeung ti pabrik beda: TP-Link , Asus, D-Link, Netgear t.

pegat piksel cacad dina monitor nu
Mun titik LCD nu sok cahayana jeung hiji warna atawa teu terang cadangan, teras piksel ieu disebut cacad keok.





<<      474   475   476   477   478   479   480       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana