kaca Komputermen 477
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     474   475   476   477   478   479   480     >>  


Ihtisar GeForce 9600GT
Tadi eta jadi wincikan dipikawanoh ngeunaan generasi saterusna kartu grafik ti Nvidia & ndash;

prosesor Intel Ivy Bridge Kahiji bakal nembongan dina April
Nu loka Swedia Sweclockers bisa ngadeteksi jadwal release chip, nurutkeun nu chipset keur Ivy platform Bridge - Z77, Z75, H77, jeung B75 & ndash;

Kumaha pikeun ngarobah sandikecap anjeun dina Skype?
Skype Skype software - a pangwangunan unik élmuwan modern, ciri hiji nu mangrupa hal anu ngamungkinkeun sakabéh pamaké -na pikeun komunikasi via video kualitas luhur jeung tukeur talatah, payil media, jumlah taya waktu, mandang lokasi jeung tipe alat interaktif Sanajan kitu, dina karya layanan, aya ogé sababaraha nuances anu perlu nyaho unggal pemula jeung ngalaman pamaké.

Apple disatujuan dijual kaulinan pikeun ios langganan
Ayeuna, manéhna téh Nyiapkeun pikeun ngaleupaskeun hiji aplikasi jeung nu boga iPhone jeung iPad baris sanggup mangtaun aksés ka penerbit kaulinan.


Jieun hiji paket instalasi Internet Explorer 10
Ku nyieun bungkusan instalasi dina IEAK, Anjeun mastikeun yén sadaya Internet Explorer 10, deployed di lingkungan Anjeun, boga fitur sarua jeung pilihan.

Kumaha nyabut virus ti iteuk ka - nyoplokkeun virus ti USB flash drive jeung kartu memori
Dina artikel ieu kami bakal mintonkeun Anjeun kumaha nu panggampangna tur gancang nyabut virus ti flash .





<<      474   475   476   477   478   479   480       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana