kaca Komputermen 477
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     474   475   476   477   478   479   480     >>  


Surface Mini bakal meunangkeun processor Qualcomm
On 20 May, Amérika Sarikat, Microsoft baris ngalakonan hiji presentasi gede skala.

Cara nyieun grup jeung sakelas
jeung sakelas Groups mangrupakeun anggota masarakat jeung kapentingan husus sarta ngidinan pikeun ngajaga abreast tina kamajuan, pikeun tukeur warta jeung pamadegan, jeung leuwih:kabéh ieu gancang jeung dina jaringan sosial.

IPad 3 geus di produksi
tablet Eta dimimitian produksi iPad 3.

Laptop Samsung NP700G7C
Notebooks Fans téknologi ti Samsung sakali deui ngadeg di trembling antisipasi.

Paké Outlook Express keur maca warta | Encyclopedia of Windows
Pikeun ngonpigurasi Outlook Express salaku program newsreader diadopsi ku standar, turutan lengkah ieu.


Adobe geus dileupaskeun vérsi sawangan tina Flash Player x64
Dina waktu nu sarua nurutkeun anyar Adobe Flash geus jadi komo leuwih gancang jeung leuwih dipercaya.




<<      474   475   476   477   478   479   480       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana