kaca Komputermen 477
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     474   475   476   477   478   479   480     >>  


Windows 10 ngawangun 10159 diterbitkeun:leuwih ti 300 patches
2 comments Microsoft strengthens nu Pace tina ngaluarkeun awal ngawangun Windows 10 pikeun insiders.

Management windows8
kuring saméméhna geus dipasang XP sagalana jelas salaku nambahan atawa ngaleutikan jandela ka layar pinuh di juru katuhu luhur jelas.

Adobe teu ngarojong Photoshop CS3 dina Salju Macan?
Dina waktu nu sarua, jaringan dilaporkeun instability CS3 hade dina Salju Macan, kaasup ngadat program lamun ngarobah font teh.

Masang Windows Vista ti USB-iteuk | Encyclopedia of Windows
Siapkeun [V] Hiji fungsi lucu jeung teu jadi remen dipaké nyaéta kamampuhan pikeun masang Windows Vista ti USB biasa flash drive dumasar kana memori flash.

Kumaha ngarobah search engine dina Microsoft Office 2013
4 comments MS Kantor 2013 ngawengku ciri nu ngidinan Anjeun pikeun neangan Internet pikeun hiji atawa leuwih milih kecap dina dokumén hiji (mangpaat pisan lamun téks datang di sakuliah mana wae istilah dipikanyaho ka anjeun).

Windows Vista bakal boga pakakas kasaluyuan aplikasi anyar
Perkara teu kumaha iklan eloquent pikeun Microsoft bakal produk anyar, pamaké teu bisa pindah ka digawekeun ku versi anyar salami aplikasi pakasaban moal stabil.

Windows 10 ngawangun 9901 mintonkeun fitur anyar
On wengi sumber nu teu dikenal ngumumkeun dina web a ngawangun test anyar Windows 10.




<<      474   475   476   477   478   479   480       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana