kaca Komputermen 477
uk en zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy

<<     474   475   476   477   478   479   480     >>  


Microsoft:Éropa sia nu pamutahiran nungguan ti Vista ka Windows 7
Tapi, sakumaha jadi dipikanyaho, pausahaan masih ngarencanakeun pikeun ngjalankeun di Éropa apgreydovye Windows 7 bungkusan nu ngidinan pamaké pikeun ningkatkeun Vista maranéhna pikeun Windows 7, sarta tetep dina waktu nu sarua tanpa Internet Explorer.

Ngabolaykeun di hadir ku 23 Pébruari
Ieu kado commissioned ku 23 Pébruari, tapi teu boga cukup duit pikeun telefone.

Dieu aplikasi Maps ti Nokia ayeuna sadia pikeun sadaya alat jeung Windows 8/RT
Dina minggu pamungkas, Nokia ngumumkeun yén app dieu Maps for Windows RT jeung Windows 8 baris geura-giru nembongan dina Windows Store.

Windows 10:assembly Potret layar 10031
7 koméntar Wzor dileupaskeun Windows 10 ngawangun 10031 Potret layar, ogé catetan release, nu nawarkeun katingal di sawatara parobahan.

Ihtisar Google Cr-48 laptop jeung awan Chrome OS
Hayu atuh ngingetan yén laptop Google Cr-48 teu dimaksudkeun pikeun dijual & ndash;

Kumaha pikeun milih hiji router pikeun imah?
Upami Anjeun keur wondering naon meuli router pikeun imah, Anjeun meureun nyangka nempo dina artikel ieu, tips dina model husus.

Windows 8 pamekar Nilik bakal bisa dipaké komo
Saterusna, pikeun kahiji kalina masarakat umum miboga kasempetan pikeun nguji interface touch anyar Metro, nu ngagambarkeun parobahan utama dina interface dina sajarah Windows.




<<      474   475   476   477   478   479   480       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana